04.01.2017By: Instrumentarium

2017 pelastettu! Instrun valikoima täydentyi Stella McCartneyn kehyksillä


Stella McCartney on yksi tämän hetken hehkutetuimpia designereitä. Brändi tunnetaan erityisesti uuden aallon urheiluvaatteista ja vastuullisesta tuotannosta. Instrumentariumin valikoima täydentyi loppuvuonna Stella McCartney -kehyksillä. 

Pitkän uran muodin parissa tehneen Stella McCartneyn designissa moderni muotoilu kohtaa feminiiniset leikkaukset. Ennen omaa nimeään kantavaa brändiä, McCartney toimi tyttömäisestä designista tunnetun Chloén pääsuunnittelijana. McCartneyn 2017 kevätkesä-mallistossa Pariisin muotiviikoilla näkyi selkeästi maanläheiset värit ja ajankohtaiset linjat, kuten korkeat rypytetyt vyötäröt.

Stella McCartney tekee jatkuvaa työtä eettisemmän muodin puolesta. Hänen mallistoissaan ei käytetä eläinperäisiä tuotteita, kuten turkista tai nahkaa. Suurta suosiota nauttineet Stella McCartney -käsilaukut ovat valmistettu nekin tekonahasta tai paksuista nahan veroisista kankaista.

Instrumentariumin valikoima laajentui vuoden lopulla 14 Stella McCartneyn kehyksellä

Naisellinen design näkyy myös aurinko- ja silmälasimallistossa, jossa kehykset ovat usein huomiota herättävillä yksityiskohdilla koristeltuja modernin feminiinejä laseja. Klassisia malleja kontrastoivat oversize-muodot ja kiehtovat kuosit. Kehysmalliston taustalla on McCartneyn ikoninen Falabella-laukku, jonka ketjukoristelua on bongattavissa erityisesti aurinkolaseista.

Kuten kaikki McCartneyn tuotteet, myös kehykset ovat tuotettu luonnollisemmista materiaaleista. Yli 50 % kehysten valmistamiseen käytetyistä materiaaleista on peräisin luonnollisista lähteistä.

 

stella_kehykset

 

 

Instrumentariumin Stella McCartney –silmälasimallistosta on bongattavissa niin ikään Falabella-ketjua, joka kulkiessaan silmälasien ylälinjaa pitkin tekee niistä vaikuttavat muodoltaan (mallit 2,8). Jokaisessa mallissa on jokin statement. Oli se sitten raikas kuosi tai McCartneyn tunnusniitit kehysten kulmissa. Myös persoonalliset aviator-henkiset kehykset ovat saaneet niitit kulmiinsa. Mallit ovat klassikoita, mutta rohkeimmat valitsevat ne leikkisällä kuosilla, kuten camoflagella (7,8) tai ajankohtaisella marmorimukaelmalla (3).

 

stella_aurinkolasit

Elegantti Falabella-ketju somistaa kaikkia Instrumentariumista saatavilla olevia Stella McCartney -aurinkolasimalleja. Ajankohtaiset kissansilmäkehykset oversize-mallissaan upgreidaavat lookin kuin lookin (1). Laatikkomallisissa kehyksissä kullanvärinen ketju kulkee sangoissa(2,6). Superajankohtaiset pyöreät lasit ovat päivittyneet seuraavalle tasolle saaden samalla ripauksen brändiin sopivaa sporttisuutta mukaan. (5).

Stella McCartney -aurinkolaseja on vain Instrumentariumin Helsingin Aleksanterinkadun liikkeen valikoimassa.