19.07.2016By: Instrumentarium

6 x kesän villein aurinkolasitrendi


Tekniset yksityiskohdat koristavat aurinkolaseja tänä kesänä. Samassa paketissa saa olla teknisiä yksityiskohtia, klassisuutta sekä naisellisuutta.

 

tekninen_kollaasi

Tekniset yksityiskohdat, graafisen voimakkaat muodot sekä linssistä runsaasti yli menevät kehykset ovat tällä hetkellä ajankohtaisia. Sporttinen double rim eli ohut yläsilta, joka yhdistää linssejä, tuo muistoja 80-luvusta ja melkeinpä muistuttavat silmälaseihin kiinnitettäviä aurinkoklipsejä.

Kuten missä tahansa tyylissä, myös laseissa kontrastit korostavat toisiaan. Esimerkiksi matta ja kiiltävä yhdistyvät nyt useissa kehyksissä. Leikkisät taitettavat lasit toimivat, kun ei ole aikaa tai tilaa aurinkolasikotelolle.

Instrumentariumin aurinkolasivalikoimassa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja trendilaseja etsiville. Sporttivivahteita sekä teknisiä yksityiskohtia löytyy niin simppelistä tyylistä tykkääville kuin myös överimpää lookia kaipaaville. Yksinkertaisen tyylikästä tarjoilee Tommy Hilfigerin 1198/S -malli. Diorin valikoimasta löytyy roosalla peililinssillä varustettu Sideral-malli ja astetta maskuliinisempi So Real -malli, joka kertoo jo nimessään kaiken olennaisen.

tenkiset_kollaasi_safilo