24.01.2017By: Instrumentarium

6 X kevään ajankohtaisimmat: pyöreät kehykset jokaiseen makuun


Pyöreät lasit jatkavat trendin aallonharjalla porskuttamista. Listasimme Instrumentariumin uutuuskehyksistä ihanimmat pyörylät. 

TrendWalkin toimitus rakastaa tällä hetkellä kaikkein eniten pyöreitä silmälaseja. Ne ovat samaa aikaa sofistikoituneet ja tyttömäiset. Niissä yhdistyy älykkölook ja tietynlainen herkkä huomaamattomuus. Ja mikä parasta, ne sopivat kasvoille kuin kasvoille.

Myös moni Hollywood-julkkis tietää tämän. Esimerkiksi Kristen Stewart, Jennifer Aniston ja Ryan Gosling luottavat pyöreisiin silmälaseihin. Johnny Deppille niistä on tullut jopa trademark.

Kyseessä onkin klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista, mutta on tällä hetkellä ajankohtaisempi kuin pitkään aikaan. Pyöreitä laseja löytyy nyt runsaasti eri variaatioina, kuten paksusankaisina, värikkäinä, liukuvärjättynä ja pelkistettyinä metallisankaisina.

Ray-Banin tyyliasiantuntija Samuel kertoo TrendWalkin tubesarjassa kuinka pyöreiden lasien evoluutio tulee jatkumaan. 2017 trendeissä näkyy erityisesti niin kutsuttu kaksoissilta. Mallit myös kevenevät entisestään. Katso Samuelin pointit tästä.

pyöreätlasit_bloggarit

 

Instrumentariumin uutuuksien joukossa  on runsaasti toinen toistaan viehättävämpiä pyöreitä kehyksiä. Ray-Banin (1) harmaat, liukyvärjätyt kehykset edustavat maskuliinisempaa tyyliä, kun taas Jimmy Choon (2) kehyksissä on hento viittaus feminiinimpään kissansilmämalliin. Fleyen (3) vihreät marmorikuosiset kehykset ovat täydellinen valinta uusiksi silmälaseiksi, jos on kuumimpien trendien perään. Marmori ja vihreä ovat molemmat todella hot juuri nyt.

Heritagen (4) silmälasit ovat perinteiset ja yksinkertaiset. Fendin (5) Clubmaster-mallin suuntaan kumartavat silmälasit sopivat persoonallisempaa lookkia hakevalle. Jännittävyyttä kehyksiin tuo hento kulmikuus. Enzzon (6) harmaasävyiset kehykset valloittavat pyöreydellään ja harmaan eri sävyillä.

pyöreät-lasit-kollaasi