13.12.2017By: Instrumentarium

Alen nappilöydöt – nämä kannattaa hankkia talven alennusmyynneistä


Suuntasimme jo katseemme juhlakauden jälkeiseen aikaan ja kokosimme parhaat alennusmyyntivinkit klassikkojen ystävälle, trenditietoiselle sekä ensi talven ennakoijalle. Lue ja vältä hutiostokset!

alennusmyynti_klassikot

1. Osta aikaa

Jos vaatekaappisi kaipaa pukeutumisen klassikoita, alennusmyyntiaika on hyvä hetki niiden hankkimiseen. Villakangastakit, kasmirvillapaidat ja valkoiset kauluspaidat ovat harvoin superalennuksessa, vaan ne kannattaa napata ostoskoriin heti alen ensimmäisenä päivänä – vaikka alennusprosentti olisikin vielä pieni. Talvialesta löytyy ainakin suoralinjaisia villakangastakkeja, joissa mustat ja beiget ovat varmin vaihtoehto. Samaten neuleiden huippukausi on ohitettu, joten mustia, harmaita ja beigejä perusneuleita voi löytyä matalammalla hinnalla. Mieti etukäteen, millaisia vaatekappaleita kaipaisit ja kirjoita ne vaikka ylös. Näin et päädy alehuumassa hankkimaan jotakin muuta. Ps. Laukkuostoksilla voi inspiroitua enemmän. Klassikkomallien kausivärit päätyvät aleen, joten ajattoman mallin saa omakseen hieman halvemmalla, ja hauskassa kuosissa.

alennusmyynti_trendit

2. Bongaa kestotrendit

Alennusmyynneistä voi bongata myös tulevan kauden avaintuotteita. Osa syksyn kiinnostavimmista trendeistä jatkaa voittokulkuaan myös kevään ja kesän mallistoissa. Seuraavat trendit ovat ajankohtaisia myös tulevalla kaudella, ja alesta tyylin voi pyydystää hieman matalammalla hinnalla.

Syvä punainen ja viininpunainen ovat olleet kuluvan kauden houkuttelevimpia värejä, ja niiden voittokulku jatkuu myös keväällä. Erityisen ajankohtainen punainen on kiiltävässä patenttinahassa. Pitkähelmainen punainen mekko tai takki on trendiostos. Myös veistoksellisten hihojen trendi venyy ensi kesään. Erityisesti ryhdikkäät puhvihihat säilyttävät ajankohtaisuutensa. Alesta voi siis löytyä kevään luottopaita. Kevät-kesä 2018 lupaa tummasävyisten paljettien soveltuvan myös kesän juhliin, kunhan helma ylittää polvet ja malli on vain väljästi vartalonmyötäinen. Jos siis törmäät pikkujouluasujen poistomyynnissä tällaiseen, nappaa se kesän viileiden juhlapäivien tai -iltojen mekoksi.

Ps. Myös läpinäkyvät muovitakit, cowboy-vaikutteet, värikkäät huivikuosit, vaaleanpunainen, denim-asut ja istuvat mustat nahkavaatteet ovat keväällä yhtä ajankohtaisia kuin juuri nyt.

alennusmyynti_ajoissa

3. Toimi (super)ajoissa

Mitä olet kaivannut talvityyliisi tänä vuonna? Erinomaista takkia? Tyylikkäitä ja lipsumattomia kenkiä? Piristävää kaulahuivia? Tee palvelus ensi talven itsellesi, ja osta talvityylin pelastaja jo nyt. Älä kuitenkaan kaappaa löytöä käyttöön heti, vaan pakkaa se huolella ja avaa vasta ensi talvena. Ensimmäiset kylmät ja pimeät päivät harmittavat vähemmän, kun päälle saa vetää jotakin uutta, käytännöllistä – ja jo aikaa sitten maksettua. Tämän talven alennusmyynneistä kannattaa pyydystää ainakin lämmin, harvaan tikattu untuvatakki ja mustat, paksusta nahasta valmistetut nilkkurit, joissa on kuvioitu kumipohja. Myös asusteet kannattaa päivittää juuri nyt – ja ne voi hankkia omakseen pienelläkin budjetilla. Nappaa mukaan ainakin ruudullinen tai yksivärinen villakaulahuivi, laadukas villapipo tai pörröiset korvaläpät ja käsineet, jotka ovat kirkasväristä nahkaa tai hillitysti kuvioitua neulosta. Niiden hankinnassa säästää nyt pitkän pennin.