11.05.2016By: Instrumentarium

Aurinkolasit 2016: Kerro kerro kuvastin


Peililinssit tekevät lopullisen läpimurtonsa tänä vuonna. Niitä nähdään niin pyöreiden, pilottien kuin kulmikkaidenkin kehysten parina.

peililasit

Peililinssit ovat tuttuja erityisesti vauhdikkaista ja sporttisista aurinkolaseista. Tulevana kesänä ne ovat myös tyylitietoisten ykkösvalinta. Monet julkkikset ovatkin jo tovin vannoneet niiden nimeen. Peilejä löytyy niin hennon naisellisista malleista kuin myös perinteisemmistä, sporttisen androgyyneistä, laseista.

Diorin Sideral -aurinkolasit, joissa roosa ja peili muodostavat toimivan liiton, edustavat feminiinisempää suuntaa ja ovat kaikessa hempeydessään toimituksen suosikit. Samalta sammiolta löytyy Ray-Banin Round Metal -lasit, jotka ovat nekin todellinen herkku violettiin taittavilla peililinsseillä.

Mikäli kaipailee androgyynimpaa lookia, on Carreran laatikkomalli hyvä valinta. Peilit upgreidaavat tämänkin klassikon ajankohtaiseksi. Carreran 6000-mallin saa muuten helposti säilöön, sillä ne ovat taitettavat aurinkolasit. Myös pilotit edustavat maskuliinisempaa linjaa. Ray-Banin Aviator -malli muuttuu astetta sporttisemmaksi peileillä. Klassisen toimiva tyyli syntyy, kun yhdistää maskuliiniseksi miellettyjen lasien kanssa jotain tosi naisellista, kuten kesämekon.

Yksinkertaisen tyylikästä ja ajatonta linjaa edustavat Polaroidin sirot kilpikonnakuosiset arskat. Ne jos mitkä, ovat varma valinta kesään.

peilikollaasi

 

 

Aurinkolasiarvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille. Seitsemän onnekasta saivat uudet aurinkolasit!