02.08.2016By: Instrumentarium

Aurinkolasit 2016: Kohtalokas nainen


70-luvun suuret muodot löivät läpi tänä kesänä. Trendi näkyy myös aurinkolasimuodissa: kehykset saavat nyt olla suuria, dramaattisia ja huomiota herättäviä.

dramaattiset aurinkolasit

 

kohtalokkaatlasit_luxottica

Isojen aurinkolasien näyttävä paluu on vuoden paras muotiuutinen. Dramaattiset aurinkolasit kruunaavat nimittäin tyylin vaatimattomankin asun kanssa. Statement-kehystrendi on lisäksi ihanan helppo. Isot lasit sopivat jokaisen kasvoille niiden sirontaessa piirteitä. Suurissa aurinkolaseissa viehättää myös ristiriitaisuus. Vaikka ne herättävät huomiota, on niiden taakse mukava piiloutua sellaisena päivänä, kun ei ole tarve olla esillä.

Instrumentariumin valikoimasta löytyy statement-aurinkolaseja niin hillitympinä kuin myös överimpinä versioina. Lisäksi on mahdollista valita joko pyöreämpi malli, perinteinen perhosmalli tai ajankohtaiset kissansilmäkehykset.

Michael Korsin mustat kehykset edustavat neutraalimpaa linjaa, kun taas Versacen viininpunaiset perhoslasit vakuuttavat kaikessa dramaattisuudessaan.  Myös Michael Korsin kilpikonnakuosia mukailevat aurinkolasit ovat siroa kaipaavan valinta.

Versacelta löytyy lisäksi pyöreälinssiset kehykset, joissa on hauskasti ruskea etuosa, mutta musta sanka. Saman brändin mustat koristeelliset kissansilmäkehykset sopivat kokomustan asun kanssa, kun taas Voguen punasankaiset aurinkolasit toimivat väreillä leikittelevän asun kruununa. Väriä löytyy myös Burberryn violettiin taittavasta mallista, jossa on hillitysti brändin tunnuskuviota sangoissa.

 

Lue lisäksi juttu kesän villeimmästä aurinkolasitrendistä.