11.07.2018By: Instrumentarium

Aurinkolasit ja kesähiukset: mitkä trendiaurinkolasit sopivat juuri sinulle?


Kesän aurinkolasimuoti innostaa kokeilemaan kissalaseja, nostalgisia jättikehyksiä ja uudenlaisia vaaleita aurinkolasikehyksiä. Mikä uutuuskehys sopii parhaiten sinun hiustyyliisi?

Aurinkolasit ja lyhyt tukka

Lyhyt kesätukka ja särmikkäät klassikkolasit

Lyhyet hiukset tuovat kasvonpiirteet ja pään muodon kauniisti esiin. Lyhyt malli saa hauskan kontrastin klassisista kehyksistä. Kaksoissillan kehystämä pilottimalli on klassikkojen klasikko, joka tuo omaleimaiseen tyyliin aimo annoksen ajattomuutta.

Kuvan aurinkolasit Ray-Ban, katso myös Diorin hienostunut tuplasilta, kullanhohtoiset Ray-Banit ja futuristiset Michael Korsit.

Aurinkolasit ja polkkatukka

Elegantti polkka ja paksut kehykset

Polkkatukka on elegantti kesäklassikko, joka kehystää kasvot ja jättää niskan viileäksi. Polkkamitta saa hiukset näyttämään tuuheilta ja ryhdikkäiltä, joten niiden pariksi sopivat erinomaisesti paksut muovikehykset. Jykevissä kehyksissä on samaa veistoksellisen tyylikästä henkeä. Tuuhean näköinen polkka ja näyttävät kehykset ovat tasavahva, hienostunut yhdistelmä.

Kuvan lasit Burberry , katso myös Burberryn laatikkomalliset aurinkolasit,  Guccin kilpikonnavaihtoehto ja koristeelliset Voguet.

Aurinkolasit ja puolipitkät hiukset

Pehmeä puolimitta ja nostalgiakehykset

Puolipitkä tukka on kampauksista skandinaavisin: se on hieman graafinen, helppohoitoinen ja kauniin näköinen vähäisemmälläkin muotoilulla. Simppeli tukka antaa tilaa näyttäville aurinkolaseille. 1970-lukua henkivät jättikehykset sopivat puolipitkän tukan kantajalle erinomaisesti: isojen lasien ja olkapäämitan yhdistelmässä mittasuhteet ovat kohdallaan. Isot lasit tekevät vähäeleisestä tyylistä hieman omaperäisemmän ja moderni kampaus puolestaan varmistaa, että nostalgiavivahteet eivät nouse liian hallitseviksi.

Kuvan lasit Fendi, katso myös Unofficialin edullinen vaihtoehto, Salvatore Ferragamon kissalasit ja näyttävät Jimmy Choot.

Aurinkolasit ja pitkät hiukset

Boheemit pitkät hiukset ja leikkisät kissalasit

Liehuvatko hiuksesi vapaina kesätuulessa? Jos kesäkampauksesi on pitkä ja boheemi, anna kehysten toistaa samaa ideologiaa. Bongaa siis klassinen lasimalli värikkäällä kuosilla. Ne ovat hieman leikkisät ja rennot – mutta silti hyvin tyylikkäät, aivan niin kuin hipahtava tukkakin. Pitkä tukka myös rauhoittaa hieman sähäkkää värimaailmaa, joten kokonaisuudesta tulee tasapainoinen.

Kuvan lasit Salvatore Ferragamo, katso myös Diorin vaaleanpunaiset lasit, kilpikonnakuosia ja vaaleanpunaista yhdistävät Fendit ja C-linen edullisempi versio.


Kaikki kauden kehysmallit hintoineen löydät www.instru.fi. Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi Instrun 
myymälöistä.

Lisää inspiraatiota löydät Instrun FacebookistaInstagramista ja Youtubesta.


Lue myös:

Kohti aurinkoa! Trendiopas auttaa valitsemaan kauden tyylikkäimmät aurinkolasit

Kustomoi oma Ray-Ban -aurinkolasiklassikkosi! Muotigurut kertovat vinkit valintoihin