16.05.2017By: Instrumentarium

Aurinkolasitrendien kuninkaalliset: double bridge ja peililinssit


Double bridge ja peililinssit löytyvät kesän trendikkäimmistä aurinkolaseista. Trendwalk kertoo, miksi ne kuuluvat myös sinun silmillesi. Instrun Ray-Ban-valikoimasta löytyy uusilla trendeillä varustetut kestosuosikit.

Double bridge vie mennessään

Tänä kesänä huomio kiinnittyy silmien väliin. Eikä nyt puhuta kulmien kurtistamisesta vaan kehykset yhdistävästä tuplasillasta. Double bridge eli kehykset toiseen yhdistävät kappaleet korostavat kulmia ja tuovat tyyliin aavistuksen retroa. Perinteisesti tuplasilta löytyy vakiovarusteena pilottilaseista. Nyt myös pyöreät kehykset ovat saaneet double bridgen tuomaan särmää kehykseen.

 

RayBan-Gatsby

Kehys kuin koru

Ray-Banin jännittävin uutuusmalli on tuplasillalla varustettu Gatsby. Freesattu perinteinen kehys maustaa ikonin modernilla muotoilulla. Huipputrendikkäässä mallissa yhdistyy kaksi materiaalia, muovi ja metalli. Kultaisten siltojen yhdistyminen kilpikonnakuosisiin kehyksiin tekee kehyksistä kuin korun. Aurinkolasien tehtävä ei ole ainoastaan suojata valolta. Ne tuovat asennetta ja saavat arkisenkin asun tuntumaan juhlalta.

 

RayBan-Aviator

Tyrmäävä viileys peililinsseillä

Toinen kesän katseenvangitsija on peililinssi. Viileän lookin lisäksi peili suojaa valolta kaikista linsseistä tehokkaimmin. 1940-luvulla kehiteltyä linssiä käytettiin alkujaan Yhdysvaltojen ilmavoimissa lentäjien aviator-aurinkolaseissa. Lentotaidosta riippumatta ne ovat kesän must have -malli. Aviator sopii lähes kaikkien kasvoille ja toimii treeneistä terassille.

 

RayBan-Peili

Vaihda väriä fiiliksellä

Peililinssi on vuosien varrella valloittanut lähestulkoon kaikki kehysmallit. Myös linssien värikirjo on laajentunut tyylien rinnalla. Siniset peililinssit vievät tunnelman alppirinteisiin. Vaaleanpunaiset linssit taas saavat aikaan ruusunsuloisen vaikutelman. Jos peili pelottaa, kokeile perinteistä häikäisevän hopeista peilipintaa. Sillä ei voi mennä vikaan missään tilanteessa.

Kaikki jutun aurinkolasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.

Gaga_Rayban

Osallistu Ray-Ban-arvontaan

Huom huom! Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja ystävällesi liput Lady Gagan keikalle 23.10. Tukholmaan sekä uudet Ray-Ban aurinkolasit. Ota kuva itsestäsi myymälän upeimmat Ray-Banit päässä ja jaa kuva 28.6. mennessä Instagramissa hashtagilla #instrulovesrb

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen lippupaketti Lady Gagan Tukholman konserttiin 23.10., hotelliyö Tukholmassa sekä Ray-Ban aurinkolasit. Meno-paluumatkat Tukholmaan eivät kuulu palkintoon.

Arvonnan viralliset säännöt: http://bit.ly/2q1UqQk