26.09.2016By: Instrumentarium

Bloggaaja Kira Kosonen inspiroituu katumuodista


Instrumentarium vei tyylibloggaaja Kira Kososen ja TrendWalkin toimituksen Lontoon muotiviikoille. Spottailimme Lontoon Sohossa viime viikolla kauden kiinnostavimpia trendejä ja kävimme Ashish-brändin muotinäytöksessä.

Julkaisemme Kiran raportin parhaista Lontoo-tyyleistä huomenna. Tässä aluksi ihanan tyyliasiantuntijamme esittely ja tunnelmat ennen reissua.

3

Hei kaikille, olen Kira Kosonen tyylibloggaaja Helsingistä.

Tiedätkö sen tunteen, kun näet jonkun superstailin tyypin kadulla ja haluaisit pysäyttää tämän, jotta voisit ihailla hänen vaatekokonaisuuttaan vielä tarkemmin? No minä ainakin tiedän, ja siksi aloinkin pysäyttämään tyylikkäitä tyyppejä kadulla ja ikuistamaan heitä blogiini.


Olin aina ennen kuvaillut blogiini paljon omia tyylikuvia, mutta koska itse inspiroidun niin paljon siitä, mitä näin kaduilla, niin halusin jakaa sen saman inspiraation myös lukijoideni kanssa. Matkustan myös todella paljon työni puolesta, joten inspiraatiota kertyy ihan ympäri maailmaa kaikenlaisilta tyylitaitureilta.

4

Oma tyylini on rennon rokahtava, mutta tykkään välillä pukeutua myös todella naisellisiin kokonaisuuksiin tasapainon vuoksi. Matkustaessa suosin kuitenkin aina todella rentoja ja väljiä vaatteita, kuten postauksen kuvista saattaa ehkä huomata. Mikään ei ole mukavampaa, kuin iso ja lämmin neule lentokoneessa! Olen tosiaan matkaamassa tällä kertaa Lontoon muotiviikoille yhdessä Instrun sekä TrendWalkin kanssa ja minun tehtäväni on siellä etsiä teille upeita katutyylejä sekä hieman analysoida muotiviikoilla näkyviä trendejä.

 Lontoo on tunnettu sen räväkästä ja erilaisesta muotiskenestä, joten odotan todella paljon minkälaisia tyylejä tulenkaan sieltä bongaamaan. On myös mielenkiintoista nähdä, miten syksyn trendit näkyvät siellä esimerkiksi Pohjoismaihin verrattuna. Pohjoismaiden muotiviikoilla isoimpina trendeinä on tänä syksynä nimittäin ollut sametti, metallin hohtoiset materiaalit, trumpettihihat, röyhelöpaidat sekä denim. Sää nähdä näkyykö näitä elementtejä myös Lontoossa! Ainakin minun päältäni vastaavia kokonaisuuksia tulee löytymään. 
1
2

Seuraavassa kirjoituksessani täällä TrendWalkissa siis Lontoon muotiviikkojen katutyylikuvia!

Teksti: Kira Kosonen

Kiran asu: neule: Acne, housut ja kengät: Adidas, reppu: Saint Laurent