14.02.2017By: Instrumentarium

Double-bridge, over-size, thick-rimmed – tunne silmälasitrendien tärkeimmät termit


Trendikkäimmät silmälasit ovat persoonalliset ja yhdistelevät monia trendejä.

Silmälasitrendeistä löytyy tuttuja elementtejä ja herkullisia uutuuksia. Trendwalk avaa silmälasitrendien avainsanoja ja kertoo, miten sovellat vuoden tärkeimmät kehystrendit omaan tyyliisi.

Double-bridge

Pyöreät kehykset ja pilottilasit ovat tulleet jäädäkseen. Trenditietoinen kiinnittää tänä vuonna huomiota yksityiskohtiin ja valitsee kehykset, joissa on double-bridge: kaksi päällekkäistä sankaa linssikehysten välissä.  Double-bridge löytyy useista erityylisistä kehyksistä, jolloin trendi on helppo päivittää myös omaan tyyliin sopivaksi. Metalli on kaikkein ajankohtaisin materiaali. Kokeile tänä vuonna perinteisen hopean sijaan kultaisia kehyksiä.

DoubleBridge

 

 

 

Over-sized

Mitä isommat, sen parempi. Silmälasit saavat olla näyttävät, joten nappaa rohkeasti valtavat kehykset koristamaan kasvojasi. Isoissa kehyksissä toimii luotettavammin kulmikas kissamainen muoto.

OverSized

Thick-rimmed

Riippumatta kehyksen muodosta, ovat muovikehykset tällä kaudella paksuja. Materiaali- ja värivalinnalla voi vaikuttaa ilmeeseen. Mustat kehykset kiinnittävät huomion ja tekevät fashion statementin. Klassinen kilpparikuosi on turvallisin valinta. Se imartelee monen ihonsävyä ja tekee lookista hienostuneen ja asiallisen trendikkyyttä karsimatta.

StellaMccartney_2012845_29

Cat-eye

Ultra-naiselliset kissamaiset kehykset eivät poistu muodista koskaan. Fiftarityyliä henkivät lasit kruunaavat naisellisen lookin tai toimivat ihanana kontrastina muuten androgyyniin lookkiin. Kissalaseja löytyy laajasti retrommista malleista aina hieman hillitympiin kissansilmiin.  Ohimoilta ylös nousevat lasit saavat aikaan välittömän kasvojenkohotuksen ja toimivat katseen piristysruiskeena.

CatEye

 

Mix & Match!

Kauden kehystrendien avainsanoja ovat persoonallisuus ja yhdistely. Ole rohkea ja kokeile eri tyylejä. Yksissä kehyksissä saattaa yhdistyä montakin trendiä. Kontrastit kehyksissä lisäävät mielenkiintoa. Valitse kehykset, joissa on persoonallinen muotoilu, mutta harmoniset värit tai klassinen malli, jossa on persoonallinen väri tai yksityiskohta. Räväkän väriset ja erikoiset kehysmallit vaativat rohkean kantajan. Kokeile, luota ja anna persoonasi loistaa!

MixMatch