13.02.2019By: Instrumentarium

Elviksen tyttärentyttären upea tyyli


Näyttelijä Riley Keough on perinyt karismansa isoisältään Elvis Presleyltä – mutta tyylitajultaan hän on sukunsa klassisin pukeutuja. Ristiriitaisten hahmojen taitaja on myös modernin Hollywood-eleganssin mestari.

 

Riley Keough

Riley Keoughilla on pitkä hunajanvärinen tukka, kasvoissa aimo annos isoisä Elvis Presleyltä ja isoäiti Priscilla Presleyltä perittyä herkkää kauneutta ja takana menestyksekäs mallinura. Näillä ominaisuuksilla hänestä olisi hyvinkin voinut tulla Hollywood-elokuvien koriste, mutta Keough valitsi toisin. Hän on näytellyt muun muassa rokkaria, varasta ja luksusseuralaista Golden Globe -ehdokkuuden arvoisesti.

28-vuotiaalla Keoughilla on runsaasti elämänkokemusta, josta ammentaa rooleihinsa.

 

Riley Keough

”Elämäni on ollut monimutkaisempi kuin ihmiset kuvittelevat,” Keough sanoi brittilehti the Guardianin haastattelussa.

Keough vietti lapsuutensa Presleyn sukutilan Gracelandin, isänsä asuntovaunukodin ja Michael Jacksonin Neverlandin välillä, sillä äiti Lisa-Marie Presley oli hetken aikaa naimisissa Jacksonin kanssa. Silti tai juuri siksi Keoughista kasvoi päihteitä välttelevä, ahkerasti työskentelevä näyttelijä – joka mieluummin pukeutuu klassisesti kuin boheemisti.

 

Riley Keough

Keoughin lempiasuja ovat A-linjaisen minihameen ja kauluspaidan yhdistelmä, pitkähelmaiset v-kaula-aukkoiset mekot sekä laatikkomaiset t-paitamekot. Viime vuosina hän on innostunut pohjemittaisista, hieman kynämallisista hameista ja puhvihihoista sekä ruudullisista jakuista, joita käytetään yksiväristen housujen ja kuvioidun kauluspaidan kanssa. Asun kruunaavat pitkä villakangastakki tai trenssi.

Keoughin asut näyttävät harkituilta, sillä niissä on aina mukana veistoksellinen elementti. Tämä voi olla paksu hamekangas, muhkeat hihat tai jakun vahva hartialinja. Hiukset Keough kampaa auki keskipääjakaukselle tai vetää niskanutturalle, ja ripustaa korviin pikkuruiset korvakorut.

 

Riley Keough

Jos siis kaipaat asuusi ripauksen ajankohtaista naisellista selkeälinjaisuutta, rakenna asu Keoughin tapaan yhden hyvin räätälöidyn vaatekappaleen ympärille – ja varmista, että joko hihat tai helma ovat täyspitkät.

Keoughin voi bongata muun muassa tv-sarjasta the Girlfriend Experience ja elokuvista Mad Max: The Fury Road ja Logan Lucky.

Kuvat: 

Lue myös:

Tyylivaikuttajien eliitti on 50+

Tyylivaikuttajien merkki Vogue Eyewear

Avainsanat: