18.04.2018By: Instrumentarium

Etsitkö uutta luottokehystä? 3 x uusi suosikki silmälasityylin päivitykseen


Hyvä silmälasityyli kestää aikaa, mutta joskus rakkainkin tyyli kaipaa päivitystä. Kokosimme kompaktin oppaan vakiintuneen kehystyylin raikastamiseen. Jos siis kaipaat uutta inspiraatiota, lue vinkit alta!

Kevään kehystrendit, punaiset kehykset, kuosit

Päivitys 1: Vahvasta vahvempaan

Silmälasiselvitysten mukaan pohjoismaalaiset varovat kehysvalinnoissaan värejä, mutta suomalaiset tarttuvat ennakkoluulottomasti kirkasvärisiin kehyksiin. Erityisesti punainen on meidän suosiossamme. Tämä kevät on täydellinen ajankohta värifanin tyylikokeiluille, sillä nyt kehyssuunnittelijat todellakin satsaavat näyttäviin kehyksiin. Yksiväriset huomiokehykset saavat vahvan haastajan monivärisillä kuoseilla koristelluista kehyksistä. Muovikehykset saavat nyt pintaansa erilaisia raitoja, värikästä kilpikonnakuosia ja vaikkapa marmorikuvioinnin. Ne tuovat kasvoille tutun energiaboostin hieman uudella tavalla!

Vahvoja kuosivaihtoehtoja tarjoavat Calvin KleinGuess ja Tiffany.

Kevään kehystrendit, vahvat mustat kehykset, metallikehykset

Päivitys 2: Statement-kehysten kevennys

Paksu, musta muovikehys on silmälasityylin klassikko hyvästä syystä: se tuo kasvoille ryhtiä ja lisää särmää kaikenlaisiin asuihin. Siksi se on aina nappiostos, ja tyylille voi pysyä uskollisena vuosikymmenestä toiseen. Jos kuitenkin harkitset lasikokoelmasi täydentämistä tänä keväänä, tummat statement-kehykset saavat vahvoja haastajia uusista kehysklassikoista. Arkkitehtonisesti muotoillut, kookkaat metallikehykset ovat täsmälleen yhtä särmät ja monikäyttöiset kuin tummat muovikollegansa, mutta ne tuovat tyyliin ripauksen keveyttä ja valoisuutta. Kun tumma statement-kehys kuuluttaa ajattomuutta, metallikehys kuiskaa olevansa sekä ajaton että todella ajankohtainen, juuri nyt.

Calvin Kleinin ja Michael Korsin metallikehyksissä on veistokselliset muodot.

Kevään kehystrendit, hengettömät kehykset, läpikuultavat kehykset

Päivitys 3: Hengettömien uudet muodot

Hengettömät, kehyksettömät silmälasit tai sirot metallikehykset asettuvat kasvoille huomaamattomasti, ja jättävät kasvonpiirteet pääosaan. Siksi ne ovat helppoja, tyylikkäitä ja rakastettuja lasimalleja. Uudet silmälasitrendit houkuttelevat kokeilemaan tuoretta versiota tutusta suosikista. Lasisuunnittelijat ovat kunnostautuneet läpikuultavan muovin työstämisessä, ja tänä keväänä se taipuu kauniin läpikuultaviksi kehyksiksi. Niiden värikartta ulottuu lasinkirkkaasta hentoihin savun ja pastellin sävyihin. Uudet melkein-hengettömät asettuvat kasvoille yhtä helposti kuin tutut kehysmallit, mutta päivittävät tyylin uudeksi aavistuksen jykevämmällä muodollaan ja kehyksen muovinkiillolla.

Chloé, Lightfly ja Versace houkuttelevat kuultokehysten pariin.

Inspiraatiota oman tyylin päivitykseen saa myös Instrun ja Trendwalkin kauniilta makeover-sankarittarilta. Pienet päivitykset tekevät ison muutoksen.

Kaikki artikkelin kehykset ovat saatavissa Instrumentariumin myymälöissä. Tutustu myös kauden muihin aurinko– ja silmälasitrendeihin ja seuraa Instrun Facebook-, Instagram- ja Youtube-kanavia.