03.07.2017By: Instrumentarium

Kesän 2017 tärkeimmät helletrendit x 5


Heinäkuu on täällä! Mutta mitä pukea ylle loman riisuessa vaatekaappia? TrendWalk paljastaa kesätrendit, jotka toimivat myös lämpöaallon aikaan.

1 Valkoinen paitamekko toimii tilanteessa kuin tilanteessa

 kesaasukollaasi_paitamekko

Valkoinen paitamekko on kesäkerraston tukipilari. Monikäyttöinen kesäklassikko on helppo muokata omaan tyyliin ja eri tilanteisiin. Asiallisen naisellisen tyylin saa asustamalla mekon vyöllä ja korkeilla koroilla. Rennompi tyyli syntyy lisäämällä asuun boheemeja koruja ja iskemällä jalkaan tennarit. Paitamekko toimii hyvin myös housujen kanssa viileissä kesäilloissa. Lisää kontrastiksi asuun Tommy Hilfigerin eläväisen tummat aurinkolasit. Isokokoiset lasit tekevät vaikutelmasta ryhdikkään ja näyttävän.

 

2 Kerrosta ginghamilla

 kesaasukollaasi_gingham

Tämän kesän ykköskuosi on piknikvilteistä tuttu gingham-ruutukuosi. Perinteisin kangas on kudottu valkoisella ja värillisellä puuvillalangalla erilaisiksi ruudukoiksi. Ruutu toimii päästä varpaisiin aina housuista hiuspantoihin. Se näyttää erityisen hyvältä röyhelöisissä paidoissa ja kerrostetuissa mekoissa. Tuo kontrastia hempeään lookin korollisilla sandaaleilla. Retrohtavat kissamaiset aurinkolasit sopivat 50- ja 60-lukua uhkuvan printin kanssa. Stella McCartney -kissalasit ovat klassisen muotoiset, mutta niiden koko tuo kuosiin mielenkiintoista kontrastia.

 

3 Naisellisen runsas rantatyyli

 kesaasukollaasi_uikkari

Kesän rantatyylin perustana ovat tänä kesänä naiselliset uimapuvut ja korkeavyötäröiset bikinihousut. Mallit, kuosit ja yksityiskohdat saavat olla hieman retrot. Asusta uikkarisi reilulla kädellä. Heitä niskaan hulmuavan pitkä neuletakki, ripusta korviisi valtavat renkaat ja työnnä jalat kitten heel -sandaaleihin. Guccin aurinkolasit kruunaavat tyylin naisellisuudellaan ja klassisuudellaan. Kilpparikuosiset lasit imartelevat ruskettunutta ihoa, eivätkä kokonsa ansiosta jää muiden asusteiden varjoon.

 

4 Raidat Rivieran rannoilta

kesaasukollaasi_raidat

Sulaudu aurinkotuoliisi punavalkoraidallisessa puserossa tai verhoa itsesi merellisen hempeisiin sinivalkoraitoihin. Raita saa olla nyt paksua, ohutta tai näiden sekoitusta. Raitapaita on klassikkovalinta, mutta leveälahkeiset raitakuosiset culottesit tuovat vaatekaappiin ripauksen svengaavuutta. Guccin pilottilaseilla on hauska jatkaa raitateemaa. Kehyksen keskellä menevä punainen poikkiraita sopii erityisesti punaraitaisten housujen kanssa. Laita tukka nutturalle, pue päälle yksivärinen simppeli paita, ja anna kehysten ja housujen varastaa show.

 

5 Maksimoi kukkien loisto

 kesaasukollaasi_kukat

Ei kesää ilman kukkamekkoa. Kukkakuosi saa tänä kesänä olla tummapohjainen ja isokukkainen. Kuosi saa loistaa mahdollisimman isolla pinta-alalla, joten hanki kesän pelastajaksi romanttinen maksipituinen mekko. Maksimekko toimii huolettomana kesäuniformuna, joka toimii tilanteessa, kuin tilanteessa. Lomalle lähtiessäsi iske päähän valtava lierihattu. Töihin palatessa asusta mekko nilkkureilla ja kerää tukkasi niskanutturalle. Diorin vaaleanpunaiset aurinkolasit sopivat kukkakuosisen asun kaveriksi. Keveän romanttiset lasit korostavat kukkien hempeyttä, samalla kun peililinssi tuo asuun ripauksen viileyttä ja sporttisuutta.

Kaikki jutun aurinkolasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.