03.07.2018By: Instrumentarium

Ikuinen rakkauden kesä: nämä tyyliparit pitävät yhtä aina


Rakkauden kesästä  inspiroituneina fiilistelemme niitä kesäromansseja, jotka eivät loppuneet koskaan. Nämä tyyliparit ovat pitäneet yhtä vuosikymmeniä. PS Hyvillä silmälaseilla saattaa olla osuutta asiaan.

 sarah jessica parker ja matthew broderick

Vastakohta sinkkuelämälle: Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker on jäänyt televisiohistoriaan Sinkkuelämää-sarjan sinkkutoimittaja Carriena, mutta todellisuus on toisenlainen: Parkerin ja näyttelijä Matthew Broderickin liitto on kestänyt jo 20 vuotta. Sinä aikana Parkerista on tullut supertähti, ja pariskunta on saanut kolme lasta. ”Naimisissa oleminen voi tuoda paljon energiaa. Hyvällä onnella avioliitto on säkenöivä elävä organismi,” Parker kertoi vastikään People-lehden haastattelussa.

helen mirren ja taylor hackford

Epäromanttista romantiikkaa: Helen Mirren ja Taylor Hackford

Näyttelijälegenda Helen Mirren ja ohjaaja Taylor Hackford pitäneet yhtä kolme vuosikymmentä. Mirren kertoi Yahoo-verkkosivustolle, että parin salaisuus on kaikenlaisen romantiikan välttely. Ystävänpäiväkortit on kielletty ja syntymäpäivälahjat saatetaan hankkia vasta edellisenä iltapäivänä. Tärkeintä on ottaa toinen huomioon pienissä jokapäiväisissä asioissa. Kaava ilmeisesti toimii: pariskunta näyttää vuosi vuodelta hehkeämmältä. Varsinkin Mirrenistä on tullut seitsemänkymppisenä ihailtu tyyli-ikoni.

cindy crawford ja rande gerber

Ikuinen Instagram-romanssi: Cindy Crawford ja Rande Gerber

Huippumalli Cindy Crawford ja liikemies Rande Gerber ovat olleet naimisissa 20 vuotta, mutta he hehkuttavat toisiaan Instagramissa kuin vastarakastuneet. Crawford postaa yhteislauluvideoita, kuvia tuplatreffeiltä Amal ja George Clooneyn kanssa ja muistoja pariskunnan alkuvuosilta. Crawford on kertonut haastatteluissa, että salaisuus elinvoimaiseen suhteeseen on tequila – yhdessä nautittuna. Pariskunnan tytär Kaia Gerber on yksi tämän hetken kysytyimmistä malleista.

oprah winfrey ja stedman graham

Poikkeuksellisia polkuja: Oprah Winfrey ja Stedman Graham

”Jos me olisimme menneet naimisiin, emme olisi enää yhdessä. Mieheni on perinteinen mies ja tämä on hyvin epätavallinen suhde,” Oprah Winfrey arvioi pariskunnan 30-vuotisen suhteen salaisuutta news.com.au-sivuston mukaan. Winfrey on mediamoguli, supertähti, ja yksi mailman ihailluimmista naisista – ja huhujen mukaan myös ehdokas Yhdysvaltain seuraavissa presidentinvaaleissa. Hänen yrittäjämiehensä on julistautunut puolisonsa ykkösfaniksi ja sanonut, että hän ei koe Winfreyn menestystä uhkana. 

ellen de generes ja portia de rossiPrioriteettilistan kärjessä: Portia de Rossi ja Ellen DeGeneres

Näyttelijä Portia de Rossi ja omaa talk show -ohjelmaansa luotsaava Ellen DeGeneres tapasivat vuonna 2004 palkintogaalan takahuoneessa, ja elokuussa he viettävät kymmenvuotishääpäiväänsä. Ally McBeal -sarjan kaunotar oli tottunut piilottelemaan parisuhteitaan, mutta DeGeneres rohkaisi häntä julkisuuteen. ”Olemme toistemme prioriteettilistan kärjessä, ja valmiita tekemään töitä suhteen eteen,” DeGeneres selitti suhteen salaisuutta People-lehdelle. Heillä on myös erinomainen aurinkolasityyli!

colin firth ja livia giuggioli

Realistista rakkautta: Livia Giuggioli ja Colin Firth

Elokuvatähti Colin Firth ja ekomuodin lähettiläs Livia Giuggioli ovat pitäneet yhtä kaksi vuosikymmentä. He tapasivat Nostromo-sarjan kuvauksissa Kolumbiassa ja menivät naimisiin vuonna 1997. Firth on opiskellut vaimonsa äidinkielen italian voidakseen keskustella tämän vanhempien kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, ja he ovat selviytyneet Giuggiolin avioliiton ulkopuolisesta suhteesta. Firth vaikuttaa vuosi vuodelta enemmän tosielämän Mr. Darcylta.

Kuvat: Broadimage/REX/Shutterstock, David Fisher/REX/Shutterstock, Jim Smeal/BEI/REX/Shutterstock, Ray Tang/LNP/REX/Shutterstock, Alberto Reyes/REX/Shutterstock

Lue myös:

Rakkautta läpi vuosikymmenten: maailman tyylikkäimmät rakastavaiset kautta aikojen

Klassikkovinkki silmälasiostoksille: anna kehysten saada ihosi hehkumaan