26.04.2016By: Instrumentarium

Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Dayssa juhli 90-luvun tyyli


TrendWalk osallistui Instrumentariumin kanssa Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumaan viime lauantaina. Olimme paikalla trendinuuskijoina bongailemassa trendituulia sekä tapaamassa bloggaajia.

Helsingin Kattilahallissa nähtiinkin inspiroiva läpileikkaus kevään tyyleistä: tyylibloggaajat luottavat nyt mustaan, kontrasteihin ja 90-luvun tyyliin. Tässä makupaloja siitä, mikä inspiroi juuri nyt.

 

All black toimii aina

More Than Words -blogin Jutta oli yhdistänyt culottes-tyyliset housut korkokenkiin. Kontrastia toi isolvejen nahkatakki. ”Mustassa asussa on hyvä yhdistää erilaisia materiaaleja. Musta on mielenkiintoinen, ei tylsä.”

Sharon luotti mukaviin ja käytännöllisiin vaatteisiin. Simppelin asun kruunasi hattu. ”Musta ja mukavuus inspiroi. Tykkään pitää hattua, se on mun juttu.”

Coastin’Life -blogin Sabina oli pukeutunut ajankohtaiseen, olkapäät paljastavaan puseroon.

Mustat asut, Jutta, Sahron, Sabina

 

Kimonot ja kaavut jatkavat voittokulkuaan

Tyyliä metsästämässä -blogin Veeran juttu on kengät. Kun on näyttävät kengät, saa asu olla käytännöllisen mukava.  ”Jos haluaa piilottaa kengät lahkeen alle, sitten on väärät kengät.”

This Is My World -blogin Lindan sporttisen lookin kruunasi ajankohtainen lettikampaus.

Go 4 It Vol 2 -blogin Minttua kiehtoo tällä hetkellä moderni hippilook. ”Seuraan paljon ruotsalaisia medioita. Inspiroiduin äskettäin Ruotsin Elle Gaalan valuvista linjoista ja lepakkoleikkauksista. ”

Misorellalla oli mielessä puolestaan tuleva festarikesä. ”Vaaleat farkut ovat siirtymäriitti talvesta kesään.”

Asut, kimonot, Veera, Linda, Minttu, MiaHome At Last -blogin Taru luotti simppeliin peruslookiin. Kontrastia klassiseen asuun toi itsetehty koru ja meikki: ”Tein tämän bodychainin tänään aamulla viidessa minuutissa”. ”Ysärihenkinen ruskea puna ei välttämättä ole kaikkien mieleen, mutta nostaa mun suupielet ylöspäin”

Outi Pyy fiilistelee tällä hetkellä  Konnankoukkuja kahdelle -sarjan Cybill Shepherdin roolihahmon tyyliä. Lisäksi hän halusi olla tapahtuman pisin nainen: ”Siinä onnistuu, kun yhdistää turbaanin ja tolppakorot”. Pituutta Outilla oli lauantaina 190 senttimetriä.

Asut, Taru, Outi

We love the 90s

Ysärissä riittää tyyli-inspiraatiota. Päästä varpaisiin -blogin Lila näytti, miten hame ja housut toimivat yhdessä. ”Vähän on vielä liian kylmä pelkälle hameelle ja halusin vähän jotain muuta kuin pelkät revityt farkut.”

Juulia S oli puolestaan yhdistänyt trendikkäästi valkoisen t-paidan spagettiolkainmekkoon.

Asut, 90-luku, Lila, Juulia

Kevään luottotakki on bomber 

Rento ja maskuliininen bomber toimii, kun sen yhdistää klassisiin perusvaatteisiin. Camilla Czakan leikitteli kontrasteilla: ”Rentous yhdistettynä tyttömäisyyteen. Tykkään vastakohdista ja ristiriitaisuuksista”.

Emma Hirvonen oli rakentanut simppelin ysärityylisen asun maanläheisistä trendiväreistä. ”Halusin yhdistää klassiseen ja tyylikkääseen hameeseen rennon bomberin. Tykkään simppelistä värimaailmasta”

MouMou-blogin Iinan bomberiin hempeyttä toi vaaleanlila kukkakuosi.  Asut, bombertakki, Camilla, Emma, IinaKuvat: Saara Majanne