01.03.2017By: Instrumentarium

Jos omistat nämä 4 klassikkoa, ei tyylisi ole koskaan out


Klassikkot toimivat aina. Edellinen lause on ehkä se kaikkein tärkein tyylivinkki. Muoti-imiöitä tulee ja menee, mutta tietyt asiat pysyvät hyvännäköisinä vuodesta toiseen. Keräsimme yhteen tärkeimmät klassikot kolmelle eri pukeutujatyypille. 

Klassikoissa on tärkeintä laadukkaat materiaalit ja turhien kikkailujen välttäminen. Ajanpatinakaan ei haittaa, jos niitä huoltaa tarpeen vaatiessa ja pitää peruslookin puhtaana. Jos omistat nämä viisi klassikkoa, ei tyylisi ole koskaan out:

Tässä kolme variaatiota, miten ikiklassikot toimivat, olit sitten tyyliltäsi boheemi poikatyttö, smart casual tai chic fashionista.

Boheemi poikatyttö löytää täydellisen trenssin todennäköisesti second handina. Pipossa kannattaa panostaa laatuun, koska se on asun kruunu. Nukkaantunut myssy tekee harvemmin hyvän vaikutelman. Farkkuja on myös runsaasti tarjolla käytettynä. Levi’s 501 -malli porskuttaa tällä hetkellä trendien top-listalla. Laseissa toimii poikatytöllä pyöreät lasit tai supertrendikkäät double rim -kehykset. Katso ajankohtaisimmat kehystrendit Instrun sivuilta.

 

Smart casual. Perustyyliin luottavan pukeutujan on tärkeää valita hyvin istuva ja huolteltu kokonaisuus. Basic-lookin kulmakivet ovat hyvin istuva trenssi, muotoon leikattu kauluspaita ja siistit suorat huosut. Perustyyliä voi sähäköittää jollain tehosteasusteella, kuten esimerkiksi ajankohtaisilla kissansilmän mallisilla silmälaseilla. Instrun valikoimasta löytyy kissansilmälaseja nyt esimerkiksi Heritage ja Fuzion-brändeiltä.

Chic fashionista. Muotimimmi luottaa tällä hetkellä oversized-takkiin, joka saa edelleen ulottua vaikka nilkkoihin asti. Farkun lahkeen leveyttä ei muotimaailmassa ole tällä hetkellä lyöty lukkoon, joten anna lepattaa tai suosi vanhaa kunnon pilliä. Vajaamittaisuus on edelleen hot. Lahkeen voi myös antaa hapsuttua niin paljon kuin se vain haluaa. Eeppisimmät fashionistat pukevat kauluspaidat nyt hullunkurisesti. Laseissa edelläkävijät suosivat tuplasiltaa, tasaista linssiä ja läpinäkyviä kehyksiä, joita Instrun valikoimassa on esimerkiksi Fendi ja Hugo Boss -brändeiltä. 

 

Kuvissa olevat silmälasit tulevat Instrun valikoimaan myöhemmin keväällä.