03.04.2019By: Instrumentarium

Kauneusvinkki silmälaseille: yllättävä pari ihastuttaa


Stailaa kasvojesi värimaailma kahdella helpolla niksillä. Kun täsmäät silmälasikehykset ja huulipunan, lopputuloksena on kevään raikkain ja tasapainoisin tyyli – minuutissa!

1. Aimo annos heleyttä: kilpikonnakehys ja kirkas puna

Jos kaipaat kasvoillesi lisää hehkua ja ihon värin heleyttämistä, tämä on sinun kombosi. Kuosilasit tuovat kasvoille reilusti väriä ja eloisuutta, sillä niissä on mukana valoisia vaaleita sävyjä. Klassisin vaihtoehto on kaksivärinen ruskea kilpikonnakuosi, joka sopii pehmeästi useimmille ihonsävyille. Tässä mallia näyttää Saint Laurent kilpikonnakehyksillään.Huulipuna ja kilpikonnakuosinen kehys

Kilpikonnakuosi sopii upeasti puhtaanpunaisen huulipunan pariksi, sillä klassikot viihtyvät hyvin yhdessä. Jos oma värimaailmasi on viileä, valitse sinipohjainen puna, ja jos puolestaan lämmin, kokeile oranssiin taittavaa. Yhdistelmä herättää yhtä tehokkaasti kuin kirkas kevätaurinko!

2. Lisää siroutta: metallikehykset ja herkkä roosa

Korumaiset kehykset ovat yksi kehysmuodin megatrendeistä – ja erityisen pukeva sellainen. Metallikehys korostaa silmiä ja kulmakarvoja elegantilla tavalla, kun se asettuu juuri kulmalinjan alle. Kehyksen sirous ja korumaisuus tuovat kasvoille hienostuneen vivahteen. Metallipinta heijastaa myös valoa, mikä kirkastaa kokonaisilmettä.

huulipuna&metalli

Metallikehys sopii mutkattomasti monenlaisten punasävyjen pariksi, mutta harkituin kokonaisuus syntyy vaalealla, hieman kiiltävällä roosansävyisellä punalla. Siro metalli – esimerkiksi Diorin tyyliin – ja herkkä puna ovat täsmälleen samasta maailmasta. Lisää samaa sävyä myös poskipäille, jolloin kokonaisuus näyttää raikkaalta kuin kevätaamu.

3. Trendityyli: kissalasit ja maitokahvihuulet

Kissalaseja on kutsuttu kasvojen pikakohotukseksi, ja hyvästä syystä. Ohimoille kaartuvat kulmat kun tuovat kasvoille energisen, ylöspäin suuntautuvan linjan. Tätä kehystyyliä on helppo kokeilla juuri nyt, sillä edelläkävijöiden tyylivalinta on vihdoin jalkautumassa silmälasityylin valtavirtaan. Pienikokoinen kissakehys on siis yhtä aikaa raikas ja turvallinen valinta.huulipuna&kissaNäyttävä kehys, kuten Voguen kissalasit, ei välttämättä kaipaa parikseen silmämeikkiä  ja pienikokoinen kehys naamioi myös tummien silmänalusten rajan näkymättömiin.  Silmämeikin sijaan kissakehykset innostavat satsaamaan huulipunaan. Aavistuksen tummempi huulipunasävy on mainio pari tummalle kehykselle, sillä se tekee kokonaisuudesta tasapainoisen. Erityisen ajankohtainen sävy on lämmin ja vaalea ruskea – joka toimii erityisen kauniisti, jos asussa on valkeaa tai beigeä.

Tutustu mallistoihin:

> Diorin kehysmallisto
> Voguen kehysmallisto
> Saint Laurentin mallisto 

Lue myös:

>Täydellinen tasapaino: näin yhdistät kulmat ja silmälasit
Onko sinulla jo kauden klassikkolasit?