17.10.2018By: Instrumentarium

Kehykset kuin huippumallilla: Vogue Eyewear on tyylivaikuttajien merkki


Yhdeksänkymmentäluvun suosikkimerkki Vogue Eyewear on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.  Silmälasityylissä jylläävä ysäritrendi tarkoittaa pienempiä ja kevyempiä kehyksiä – mikä näyttää raikkaalta vahvojen kehysten valtakauden jälkeen. Vogue Eyewear näyttää, kuinka trendiin voi tarttua omasta tyylistä tinkimättä.

Gigi Hadid ja Voguen kehykset

 

Kehysmerkki Vogue Eyewear perustettiin vuonna 1973, ja sen ensimmäinen kultakausi oli 1990-luvulla. Tuolloin trendinenät asettelivat kasvoilleen ovaalinmuotoiset metallikehykset tai pienet kissalasit, ja valitsivat aurinkolaseihin kiiltävät vaaleat metallisangat. Vuosikymmenen tyylivaikuttajat Gwyneth Paltrowsta Brad Pittiin viimeistelivät tyylinsä pikkulaseilla. Vogue Eyewear puolestaan toi tyylin tavistenkin ulottuville: sen kehysfilosofiaan kuuluu kohtuuhintaisuus.

Ysärityylin laadukas comeback

Nyt Vogue Eyewearin suosikkimallit tekevät comebackia: tyylin ammattilaiset ovat jo innostuneet pienistä ysärivaikutteisista kehyksistä, jotka tekevät aurinkolaseista ja silmälaseista tyylin keskipisteen. Se tarkoittaa siis kiiltävää metallia, läpikuultavaa muovia ja ovaalinmuotoista tai kulmikasta kehystä, joka jättää poskipäät näkyviin. Uutta tyylissä ovat laadukkaat materiaalit ja kauniisti viimeistellyt yksityiskohdat.

Muodin kultatytön kehykset

Vuonna 2017 Vogue Eyewear aloitti yhteistyön huippumalli Gigi Hadidin kanssa, joka on yksi kehysmuodin tärkeimmistä tyylivaikuttajista. Hadid omaksui ysärivaikutteet aurinkolasityyliinsä ensimmäisten joukossa. Nyt hän on Vogue Eyewearin innostamana ryhtynyt myös kehyssuunnittelijaksi. Hadid on suunnitellut yhdessä Vogue  Eyewearin ammattilaisten kanssa oman kehysmalliston, jossa toistuvat tyylivaikuttajan omat suosikkielementit.

Voguen uutuuskehykset

Ota ysärityyli haltuun!

Hadidin Vogue Eyewear -kehyksistä klassisin on kissamainen musta kehys, joka kohottaa kasvojen piirteitä. Sen avulla ysäritrendiin voi tarttua helposti, sillä se on vain hieman pienempi versio ajattomasta kissamallista. Läpikuultava muovikehys puolestaan kirkastaa tyylin, ja sopii erinomaisesti trendikokeilijalle. Hadidin kulmikas kullansävyinen metallikehys on mainio kilpailija pilottilaseille, ja tuo yksinkertaiseen tyyliin särmää. Aurinkoisina päivinä kultasankaiset pienilinssiset aurinkolasit viimeistelevät tyylin ajankohtaiseksi – ja ne sopivat myös muhkean pipon pariksi.

Näytä Voguesi

Vogue Eyewear innostaa merkin faneja jakamaan omia kehystyylejään hashtagilla #showyourvogue. Yli 20 000 kuvan joukosta löytyy niin bloggaajien, huippumallien kuin tavistenkin kehyskokeiluita. Kuvat tarjoavat tyyli-inspiraation lisäksi myös tervetulleen muistutuksen siitä, että särmikkäät trendikehykset sopivat aivan kaikille. Tällä hashtagilla kuka tahansa voi liittyä tyylivaikuttajien joukkoon.

#showyourvogue

Lisää kauden upeita uutuuskehyksiä instru.fi. Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi Instrumentariumin myymälöistä.

Lue myös:

Janita Autio vei trendikehykset New Yorkin muotiviikoille

Silmälasitrendit juuri nyt