09.05.2018By: Instrumentarium

Kehystä juhla-asu! 3 x kesäjuhlien silmälasit + pieni meikkiopas


Jos olet aina juhlinut piilolinsseissä, lue tämä juttu. Silmälasikehykset nimittäin viimeistelevät juhlatyylin, kunhan värimaailma ja muotokieli ovat kohdillaan. TrendWalk kertoo kolme takuuvarmaa vinkkiä silmälasien ja juhla-asujen yhdistämiseen.

Kesän juhla-asut, silmälasit ja kukkamekko

1. Keveä kaksikko: Kaksoissilta ja kukkamekko

Metallikehyksiset pilottilasit ovat 2010-luvun kehysklassikko, ja hyvästä syystä: mallissa yhdistyy kapean metallin keveys ja kookkaan kehyksen rohkea itsevarmuus. Pilottilasin juhlaseuralainen on parhaimmillaan yhtä keveä kuin kehys itse. Se sopii erityisen hyvin ohutkankaisten, keveästi laskeutuvien mekkojen ja leveälahkeisten juhlahousujen pariksi. Napakymppi on myös röyhelöinen kukkamekko, sillä kaksoissilta tuo asuun hieman särmää. Kengiksi kannattaa valita yhtä lailla sirot narusandaalit, jolloin keveyden teema kantaa läpi asun. Kuvan kehys: Dior.

Kesän juhla-asut, kotelomekko ja silmälasit

2. Elegantti yhdistelmä: Hohteleva muovi ja kotelomekko

Kesäjuhlien klassikko on vaalea, kukkakuvioitu tai kirkkaanpunainen kotelomekko. Se antaa vartalolle ryhdikkään tiimalasisiluetin, ja sopii niin kaupunkisyntymäpäiville kuin maalaishäihinkin. Elegantti, hieman ryhdikäs asu viihtyy parhaiten lasien kanssa, joiden kehyksissä on sopivasti volyymia ja heleä sävymaailma. Kermanväriset, beiget tai vaaleanruskeat muovikehykset sopivat vaalean kotelomekon pariksi. Niissä toistuu pehmeän ryhdikäs muotokieli, ja vaalea sävy pitää kokonaisuuden juhlavana. Tummat muovikehykset voivat tehdä kokonaisuudesta liian arkisen. Kokonaisuuden täydentävät teräväkärkiset korkoavokkaat, ballerinat tai jalkapöydän peittävät pistokkaat. Hieman peittävät kengät pitävät asun tasapainoisena. Kuvan kehys: Jimmy Choo

Kesän juhla-asut, housupuku ja kukkamekko

3. Skarppi juhlapari: Tummat lasit ja housupuku

Tummat silmälasikehykset edellyttävät juhla-asulta voimaa – muuten ne helposti dominoivat kokonaisuutta. Tummien kehysten ihanneseuralainen on housupuku, jonka muodoissa on tarpeeksi ryhtiä vahvoja laseja tasapainottamaan. Ajankohtaisimmassa housuasussa on nyt liehuvat trumpettilahkeet, mutta klassinen kapealahkeinen sikarimalli toimii aina. Kokeile raikasta raidoitusta, kesäistä kukkakuosia tai viileää pellavaa. Asu pysyy varmasti juhlavana, kun jakun alle pukee spagettiolkaintopin ja kengiksi valitsee sirot sandaalit. Kuvan kehys: Heritage.

+ Meikkivinkki: Ota kehykset huomioon myös juhlameikissä. Tumma kissarajaus saa silmät erottumaan lasien takaa, varsinkin miinuslinssien kanssa. Kirkkaat huulipunat sopivat parhaiten ohuiden metallikehysten kanssa, kun taas vaaleiden ja tummien muovikehysten kanssa nappivalinta on vaalea nudepuna, joka pitää kokonaisuuden raikkaana.

Lue myös: Etsitkö uutta luottokehystä? 3 x uusi suosikki silmälasityylin päivitykseen.

 

Kaikki kehykset ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi  ja seuraa Instrun Facebook-, Instagram- ja Youtube-kanavia.