09.02.2017By: Instrumentarium

Kevät tuo mukanaan 3 tärkeää trendiä: co-ord-kuosit, läpinäkyvän ja 3D-tekstuurit


Muotiviikot paljastavat tulevat trendit. Pariisin perusteella voimme ennustaa, että tänä keväänä trendaavat edelleen kaksiosaiset co-ord-setit, läpinäkyvät pitsimateriaalit ja röyelöt sekä rimpsut.

Katumuoti_4_kuosi

Co-ord-kuosit

Co-ord-setit eli kaksiosaiset asut ovat lähettäneet itsestään hiljaisia signaaleja jo useamman vuoden ajan. Ylä- ja alaosa voivat olla eriparisiakin, jos niissä on yhteensopivat värit ja kuosit. Rohkeimmat trendsetterit pukevat päällensä kolmeosaisen setin, jossa pusero, alaosa ja kengät juhlivat samaa kuosia.

Katumuoti_4_läpinäkyvä

Pitsi is back

Pitsi tuli takaisin muotitietoisten vaatekaappeihin alusmekko- ja yöpaitatrendin vanavedessä. Nyt on täysin sallittua pukeutua ulos romanttisiin röyhelöihin, alusmekkoon ja läpikuultaviin pastelleihin. Pitsi kannattanee kontrastoida oikein. Tasapainoita naisellisia materiaaleja jollain vankalla tai maskuliinisella. Esimerkiksi paksukankainen hame toimii loistavasti kontrastina pitsipuserolle. Mieshousut tai kauluspaita toimivat myös loistavasti romanttisen pitsin parina.

Katumuoti_4_röyhelöt

Röyhelöt ja 3D

Röyhelöitä on pitkän hiljaiselon jälkeen alkanut taas näkyä. Ne somistavat ihanasti ennen kaikkea mekkoja ja puseroita. Ultranaiselliset röyhelöt toimivat parhaiten, kun materiaalia on runsaasti. Rohkeimmilla röyhelöt ovat housunlahkeissa. Myös leikkisät 3D-tekstuurit jatkavat pinnalla olemista. Fashionistat selkeästi rakastavat rimpsuja.

Kuvat TrendWalk/Jari Pulkkinen