Kilpailun säännöt


PALKINTO: Osallistuneiden kesken arvotaan yksi 179 €:n arvoinen lahjakortti Instrumentariumiin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

ARVONTA JA SIIHEN LIITTYVÄT EHDOT: Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden keskuudesta.

Parhaat kuvat julkaistaan trendwalk.fi-sivustolla. Kilpailuun osallistuja antaa Instrumentariumille oikeuden käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan.

PALKINNON LUOVUTUS: Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viimeistään 18.8.2016 mennessä. Mikäli voittaja ei voi vastaanottaa palkintoa, se luovutetaan seuraavalle arvonnalla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU: Instrumentarium vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole Instrumentariumin vastuulla. Instrumentarium ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta.

OSALLISTUJAN VASTUU: Osallistujan vastuulla on toimittaa Instrumentariumille oikeelliset yhteystiedot. Instrumentariumilla on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.

VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA: Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan trendwalk.fi-sivustolla. Arvontaan osallistuva luovuttaa tietonsa ainoastaan Instrumentariumille.

OSALLISTU 15.8.2016 KLO 24:00 MENNESSÄ.