24.08.2017By: Instrumentarium

Kirkkaanpunainen power red pelastaa syksyn pimenevät illat


Kirkas punainen on nyt ehdoton ykkösväri. Trendwalk listasi asut, joissa asustat voimavärillä kaikkein tyylikkäimmin.

Punaiset_arki

Tunnusta väriä isoilla pinnoilla

Karmiininpunainen pääsee oikeuksiinsa, kun sille omistaa koko asukokonaisuuden. Punaiset housut yhdistettynä punaiseen collegeen on syksyn trendikkäin arkiunivormu. Minimalistiset leikkaukset ja yhtenäinen materiaali pitävät kokonaisuuden rauhallisena. Viimeistele asukokonaisuus samansävyisillä korkokengillä ja ripusta korvaan yksinkertaiset, kultaiset nappikorvakorut. Vältä vahvaa meikkiä ja liian kampauksellista tukkaa. Taakse kammattu wet look ja luonnollinen nudemeikki pitävät kokonaisuuden viileän tyylikkäänä.

Erilaiset punaiset istuvat samaan asuun

Jos yhden sävyn taktiikka ei ole sinun juttusi, kokeile yhdistellä asussasi erilaisia punaisia. Tumma viininpunainen toimii hyvin sekä kirkkaan karmiininpunaisen, että viileiden pinkin sävyjen kanssa. Asusta esimerkiksi kirkkaanpunaiset culottes housut pitkävartisilla, viininpunaisilla nahkasaappailla. Hulmuavahelmainen vaaleanpunainen mekko taas muuttuu rennommaksi, kun sen päälle pukee muhkean viininpunaisen neuleen. Muista, että erilaisten punaisten yhdistely toimii ainoastaan silloin, kun vaatteet ovat selkeästi eri sävyiset. Heritagen henkäyksen ohuet metallikehyksiset lasit toistavat kauniisti asun kepeää tyttömäisyyttä.

Anna punaisen loistaa!

Maksimoi punaisen syvyys näyttävillä materiaaleilla. Sametti ja satiini sekä paksut neulokset ja villakankaat tekevät hailakammankin punaisesta vaatteesta asun katseenvangitsijan. Syvän punainen samettimekko on must have -hankinta syksyn kekkereihin. Housujen ystävä taas valitsee juhliin yläosakseen punaisen laskostetun topin. Vedä niskaan paksu punainen villakangastakki tai muhkea vaaleanpunainen tekoturkis. Heitä olalle kiiltonahkainen punainen käsilaukku ja sipaise huulille asuusi sopivaa punaista huulikiiltoa. Guccin lasien kevyt kultainen sanka toimii kauniina asusteena tässä lookissa.

Punaiset_takki

Kokeile mustan sijaan nudea

Mustahan käy kaiken kanssa, joten miksi ei myös punaisen kanssa? Mustan ja punaisen yhdistelmä on taatusti rock, mutta tekee usein liian tunkkaisen vaikutelman. Kokeile mieluummin nuden sävyjä. Yhdistelmä on keveämpi ja taatusti yhtä helppo. Panosta syksyllä takkiin, jos kaipaat vaatekaappiisi ainoastaan yhtä punaista ja helposti yhdisteltävää vaatekappaletta. Pitkä punainen villakangastakki kehystää kauniisti esimerkiksi hiekan sävyisten paperipussihousujen ja vaalean hennon silkkipaidan yhdistelmää. Asennetta kaipaava taas tuo kontrastia nuden sävyiseen hempeään mekkoon heittämällä niskaan punaisen nahkarotsin.