12.05.2017By: Instrumentarium

Kivestä valmistetut kehykset ovat sesongin hittituote


Kehystrendien ykkönen on tänä vuonna rohkea materiaalien yhdistely. Muovin ja metallin lisäksi kehykset voidaan valmistaa vaikkapa kivestä, mutta miten?

Enzzo_kasvot

Uniikit kehykset ja uusin teknologia ovat Instrumentariumista löytyvän Enzzo-kehysmerkin erikoisalaa. Laadusta Enzzo ei suostu tinkimään. Sen jokaista kehystä työstetään yli 60 tuntia parhaan istuvuuden takaamiseksi. Ei siis ihme, että merkin Stone Alchemy -mallisto on palkittu kansainvälisesti mainiosta designistaan.

Unohda siis muoviset kehykset ja luo kivenkova katse.

Enzzo_1

Veistoksellinen kivi vangitsee katseen

Kivi loistaa Stone Alchemy -malliston päätähtenä. Kiven kovuus ja karheus tekevät kehyksistä kestäviä. Se kestää huomattaviakin lämpötiloja kehysten ulkonäön kärsimättä. Oiva valinta siis kestäviä pokia etsivälle. Ilmeen pehmentämiseksi kivi vaatii paljon työstöä ennen kuin se voi kehystää linssejä. Kiven pinnan kohotettu tekstuuri luodaan käsityönä silkkipainotekniikalla.

Enzzo_2

Vastakohtien viehätystä

Jotta kivi saadaan loistamaan, yhdistetään se höyhenen kevyeen hiilikuituun. Materiaalit rajautuvat kehyksissä tiukasti toisistaan. Raskaammin teksturoitu ja väritetty kivi kehyksen yläosassa korostaa kauniisti kulmalinjaa ja kohottaa katseen. Kehyksen alaosassa hiilikuitu pitää huolen kehyksen keveydestä ja käyttömukavuudesta. Kiven luonnollisuus ja hiilikuidun teknisyys sulauttavat kaksi vastakkaista maailmaa yhteiseksi tarinaksi.

Enzzo_3

Klassiset kehysmallit kestävät läpi harmaan kiven

Malliston italialaisjuuret heijastuvat kehysten tinkimättömästä muotokielestä. Kehysten pinnalla kuohuessa on hyvä pitää siluetti simppelinä sekavan ilmeen välttämiseksi. Klassiset pyöreät, kissamaiset ja suorakulmaiset kehykset antavat materiaaliyhdistelmien varastaa shown. Perinteiset mallit jakavat saman kestävyyden kiven kanssa. Trendivillitysten vaihtuessa, nämä mallit eivät mene pois muodista koskaan.

Kaikki silmälasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.