10.07.2017By: Instrumentarium

Kykenevätkö silmälasit ihmeisiin? Nämä silmälasit saavat kasvosi hoikistumaan, nuorentumaan ja piristymään


Kaipaatko kasvojenkohotusta tai pyöreyden karsimista kasvoilta? Ongelman ratkaisuun ei tarvita ihmedieettejä tai voiteita. Oikein valitut lasit saavat kasvoilla aikaan suuren muutoksen. Seuraavassa ohjeet siihen, miten valitset lasit ongelmakohtiesi mukaan.

Kulmikkuus saa kasvot hoikistumaan

kulmikkaat

Haluatko tasapainottaa kasvojen pyöreyttä? Kulmikkaat kehykset ovat pyöreäkasvoisen valinta. Teräväkulmaiset ja suorakulmaiset reunat tuovat ryhtiä ja särmää kasvoille. Klassiset Ray-Banin kehykset ovat suorakulmaisuutensa vuoksi nappivalinta pyöreille kasvoille. Muoto kaventaa kasvoja ja on ajaton vuodesta toiseen. Heritagen perinteisen mallisiin pokiin elävyyttä tuo kasvoja imartelevat värit ja niiden vaihtelu.

Silmäpussit katoavat kehysten alle

Paksutsangat

Jos kylmät lusikat ja teepussit silmillä alkavat kyllästyttää, kokeile koristaa kasvojasi massiivisen kokoisilla kehyksillä. Paksu kehys peittää alleen kätevästi pienen pussituksen ja vie huomion silmiin. Stella McCartneyn kehykset ovat ihanan paksusankaiset ja näyttävät. Metallinen yksityiskohta tuo ilmeeseen naisellisuutta ja keveyttä.

 

Kasvojenkohotus kehyksillä

 kissansilma

Nuorekkaammat kasvot ilman kasvojenkohotusoperaatiota? Kyllä kiitos! Reunoista ylöspäin nousevat kissamaiset kehykset tuovat silmät esiin, korostavat kulmia ja avaavat katseen. Ilmeen piristämiseksi ei tarvitse valita täysin retroja kissanaisen kakkuloita. Pienikin kohotus tai painotus yläkehyksessä saa ilmeen kirkastumaan. Fendiltä löytyy kissalasien tämän hetken ykköset. Rohkea tuo kasvoilleen överit alhaalta hengettömät kehykset. Hienovaraisempaa nostetta kasvoilleen toivova valitsee taas mustat geometriset kehykset.

 

 

Punaa iho säihkyväksi

punaisetHaluatko korostaa kaunista ihonsävyäsi, mutta kehykset tuntuvat tekevän ilmeestä väsähtäneen? Mustat ja harmaat kehykset harvoin imartelevat vaaleata ihon sävyä, joten kokeile rohkeasti väriä. Punaiset kehykset toimivat kuin punainen huulipuna. Väri kirkastaa ihoa ja luo samalla sähäkkyyttä katseeseen. Punaista ei kannata pelätä, sitä löytyy moneen tyyliin. Kokeile vaikkapa Max Maran lämpimän punaisia kissalaseja tai Calvin Kleinin viileän siistejä liiloja pokia. Fleyen punainen kehys taas yhdistää molempia sävyjä ja tuo kauniisti ihon pigmenttiä esiin.

Kaikki silmälasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.