03.08.2018By: Instrumentarium

Lisää liksaa, stressitön arki ja loputon lomatunnelma – oikea asu virittää täydelliseen töihinpaluuseen


Loppukesä on täydellinen hetki arkiunivormun uudistamiseen. Syksyn trendit rohkaisevat säilyttämään kesätunnelman pitkälle syksyyn, ottamaan uuden askelen urapolulla ja rentoutumaan kiireisen arjen keskellä. Anna asuvalinnan tukea tavoitteitasi!

töihinpaluu kukkamekko

Säilytä lomatunnelma

Vietitkö juuri elämäsi kesäloman? Nukuit tarpeeksi, ehdit harrastaa liikuntaa, muistit miltä tuntuu olla inspiroitunut? Hyvät lomafiilikset on syytä ottaa mukaan arkeen, ja siinä auttavat oikeat vaatevalinnat: mikään ei muistuta kesästä niin kuin hyvin stailattu peilikuva.

Värikäs, tummalle pohjalle painettu kukkakuosi on yksi tämän syksyn suurimmista kuositrendeistä. Kukkaisteema pitää tunnelman kesäisenä, ja tumma pohjaväri tekee kukkaiskuosista asiallisen. Balenciaga ja Dolce&Gabbana esittelivät pitkähihaisia ja korkeakauluksisia syyskukkamekkoja, jollaiset soveltuvat rennolle työpaikalle. Enemmän toimistohenkeä on kukikkaassa kauluspaidassa, jonka voi yhdistää mustaan housupukuun tai tummansinisiin farkkuihin. Jos työpaikan pukukoodi sallii, lisää asuun riippuvat, minimalistiset korvakorut – ja valkoiset tai vaaleat muovikehykset.

töihinpaluu voimapuku

Lisää liksaa

Päätitkö lomaviikkoina satsata enemmän uraan, pyrkiä vaativampiin tehtäviin tai pyytää palkankorotusta? Anna uuden dynaamisen vaihteen näkyä myös asuvalinnoissa. Erinomaista inspiraatiota tarjoaa 1980-luku. Voimapukeutumisen ensimmäisen vuosikymmenen vahvat siluetit ovat jälleen ajankohtaisia.

Syksyn näytöksissä leveä hartialinja yhdistettiin kapeaksi vyötettyyn uumaan ja kapealinjaiseen alaosaan. Kahdeksankymmentäluvulle kumartava siluetti on yhtä aikaa ryhdikäs ja feminiininen. Miu miu ja Givenchy yhdistivät kynähameeseen leveäharteisen takin, ja Philosophy di Lorenzo Serafini lisäsi kapealahkeiseen haalariasuun olkatoppaukset. Käytännössä voimasiluetin voi saada esimerkiksi mustilla kapeilla farkuilla ja jakulla, jossa on olkatoppaukset ja tiukasti istuva vyötärölinja. Toinen vaihtoehto on yhdistää kynähameeseen teräväkärkiset nilkkurit ja väljä kauluspaita tai vyötäisille solmittava kimonojakku. Tyylin kruunaavat mustat jykevät muovikehykset.

töihinpaluu vaaleat vaatteet

Rauhallisempi arki

Tarkoittaako arki jatkuvaa kiirettä, liikaa kahvia ja liian vähän hengähdystaukoja? Vaaleat värit levittävät ympärilleen rauhaa ja tyyneyttä, ja sääntö pätee myös pukeutumiseen. Jos et ehdi meditoimaan, anna asun tehdä se puolestasi.

Syksyn muodissa valkoinen yhdistyy pehmeisiin, ilmavasti laskeutuviin materiaaleihin. Valentinon kokovalkoisessa asussa on pussihihat ja suoralinjainen alaosa, ja Loewe pukee A-linjaisen hameen kanssa väljän huivikauluspaidan. Sies Marjan puolestaan yhdistää valkoista muovipintaa ja kermankeltaisen sävyn. Jos kokovalkoinen asu tuntuu liian herkältä, voi vaaleaan paitaan yhdistää vaikkapa harmaat tai beiget housut. Pussihihat, huivikaulus tai leveät lahkeet tuovat asuun pehmeyttä, joka sekin tyynnyttää mieltä. Kasvoille voi lisätä ohuet ruusukultaiset tai hopeanharmaat metallikehykset.

Kaikki kauden kehysmallit hintoineen löydät www.instru.fi. Tervetuloa sovittamaan Instrun myymälöihin – näin löydät juuri sinulle sopivat lasit.