16.03.2017By: Instrumentarium

3 x ajankohtaiset silmälasit: oversize, cat eye ja clubmaster


Max Mara on monien naisellista, eleganttia ja ajatonta lookia tavoittelevien suosikkibrändi. Mutta minkälaisia kehyksiä löytyy Instrumentariumin tämänhetkisestä silmälasimallistosta? 

MaxMara_MM1288

Ohut metallisanka tasapainottaa oversize-kehyksiä

Tämän hetken trendikkäin kehysmateriaali, metalli löytyy Max Maran kehyksistä erityisesti  MM 1288 -mallista. Neulaksi kutsuttu ohut metallinen sanka on Max Maran perinteitä kunnioittava yksityiskohta, sillä se on saanut inspiraationsa piikkimäisestä työkalusta, jota käytettiin aikoinaan ikonisten takkien valmistamiseen.

Lasit saavat olla nyt olla veistoksellisia ja näyttäviä. Metallisangat luovat kontrastia paksujen, graafisten kehyksien kanssa ja tuovat hienostuneisuutta ilmeeseen.

MaxMara_cateye

 

Kissansilmät nostavat katseen

Näyttävät kissansilmälasit sopivat naisellisempaa tyyliä hakevalle. Kaksikymmenluvulta tutut kehykset vangitsevat naisellisuuden ja retrofiiliksen yksiin kehyksiin. Erilaisten materiaalien yhdistelyllä ja väreillä saa leikitellä rohkeasti. Tämä malli on klassikko, joten sen kanssa ei tarvitse kantaa huolta siitä, että ne menisivät pois muodista. Max Maran vahvuus räätälintarkassa työssä ja yksityiskohdissa näkyvät myös kehyksissä. Lasit ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niissä vaalitaan tarkkoja linjoja ja italialaista käsityötä. Vaikka kehykset ovat edestä klassiset ja perinteitä kunnioittavat, näkyy luovuus ohimoilla. Lasien sangat loistavat maanläheisissä väreissä.

 

MaxMara_brow

 Ajankohtaisilla klassikoilla ei voi mennä pieleen 

Clubmaster-henkiset kehykset  ovat edelleen superajankohtaiset, mutta silti niitä näkee enemmän aurinkolaseina kuin silmälaseina. Max Maran versiossa ylälinjaa korostavat lasit ovat saaneet pehmeämmän ja pyöreämmän muodon tehden niistä samalla brändille tyypilliseen tapaan astetta feminiinimmät. Saatavana Instusta nyt mustana ja ruskeana.

Kaikki jutun silmälasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.