10.10.2017By: Instrumentarium

Mikä on sinun erityispiirteesi? Voguen kehyksistä löytyy täydellinen malli jokaisen tyyliin


Kauniit ja ultranaiselliset silmä- ja aurinkolasimallit ovat taattua Voguen tavaramerkkiä. Brändi ei kuitenkaan tyydy vain yhden kaavan mukaisen kauneuden korostamiseen. Voguen malliston pokista löytyy jokaisen yksilöllistä tyyliä ja persoonallisuutta korostavia malleja. Mitkä matchaavat sinun asenteeseesi?

Vogue_lasit1 Kahdessa maailmassa seikkailu on hauskempaa

Retrofiiliksen ystävän valinta on Voguen metallisankaiset aurinkolasit. Aurinkolaseissa yhdistyy täydellisesti kaksi eri maailmaa. Ohuet metallisangat ja tuplanenäsilta tuovat ilmeeseen muistoja 70-luvulta. Vaaleanpunaiset peililinssit taas ovat tämän hetken trendikkäin linssivalinta. Menneen ja nykypäivän kontrasti tekee aurinkolaseista jännittävän uniikit. Aurinkolaseilla tuot asuun kuin asuun ripauksen leikkisyyttä ja loistat todellisen trendien edelläkävijän tavoin.

 

Vogue_lasit2Yksityiskohdat tuovat särmää klassiseen kehysmalliin

Pyöristetyt kulmat, kristalliyksityiskohtia ja ajaton musta väri. Nämä ominaisuudet tekevät Voguen elegantista kehysmallista vastustamattoman naiselliset. Kehykset ovat klassista tyyliä etsivien ykkösvalinta. Suorakulmainen malli imartee lähes kaikkia kasvonpiirteitä, eikä poistu muodista koskaan. Ohimoiden rusetin muotoinen metalliyksityiskohta, sekä läpinäkyvän ja värikkään muovin yhdistelmä tuovat ilmeeseen sähäkkyyttä ja näyttävyyttä. Lämpimämpää värimaailmaa suosiva valitsee kehyksiinsä pehmeän ruskean kilpikonnakuosin

 

 

Vogue_lasit3 Tuo tyyliisi viekkautta kurvikkailla kehyksillä

Valtavat aurinkolasit ovat jokaisen glamour-kuningattaren must have-tuote. Voguen isojen kehysten juju piilee sen mallissa. Muoto on pyöreä, mutta pieni kulma kehyksen yläosassa tuo ilmeeseen kissamaista naisellisuutta. Vaikka kehykset ovat suurikokoiset, pitää ohut metallikehys mallin keveänä ja käytännöllisenä. Liukuvärjätty ja hieman läpinäkyvä linssi luo ilmeeseen aavistuksen salaperäistä aistikkuutta. Vaalean kehyksen värimaailma pitää ilmeen kevyenä, kun taas tumma kehys lisää ryhdikkyyttä.

 

Vogue_lasit4Romantiikkaa ja asennetta yksissä kehyksissä

Rennon rempseään tyyliin on helppo tuoda tyttömäisyyttä lisäämällä väriä. Voguen kaksiväriset kehykset ovat ihanan runolliset. Herkkä vaaleanpunainen lisää tyyliin ripauksen romantiikkaa ja pitää vaikutelman kevyenä. Tummanliila väri kehyksen yläosassa pitää huolen, että katse pysyy kohotettuna ja vakuuttavana. Kaksivärinen kehys on helppo stailata niin röyhelömekkoon, kuin nahkatakkiinkin sopivaksi.