26.07.2017By: Instrumentarium

Minimalismi porskuttaa pukeutumisessa – 4 x simppeli tyyli


Röyhelöiden ja runsaiden kukkakuosien jyrätessä on ihanaa välillä hengähtää ja yksinkertaistaa kesälookia. Tämän vuoden minimalistinen tyyli ei jää rimpsuhelmojen varjoihin. Seuraavassa tärpit, miten pukeutua samalla minimalistisesti, mutta mieleenjäävästi.

1 Katse materiaaleihin

satiini

Silkkipuserot ja satiinihousut tulevat isosti syksyllä, mutta ne kannattaa ottaa haltuun jo kesällä. Viilentävän vaikutuksensa lisäksi satiinihousut ovat aikaa kestävät klassikot ja minimalistisen tyylin peruskivi. Yhdistä satiinihousut siihen sopivaan pitkään satiinitoppiin. Jotta kokoasu ei jää tylsäksi, panosta yksityiskohtiin. Syvät halkiot tuovat asuun ilmavuutta ja näyttävyyttä. Laita jalkaan tolppakorot ja korviin isot tupsukorvakorut. Lisää asuun Fendin sarjakuvamaiset aurinkolasit niin olet valmis kuumille kesäkaduille. Aurinkolasien osittain läpinäkyvä rajaus toistaa satiinin kiiltoa ja tuo asuun ryhtiä.

2 Paljon tapahtumaa pienessä paketissa

minimalistiset_asut_laukku

Kesän ja syksyn trendikkäimpien laukkujen tarkasteluun saattaa tarvita suurennuslasia. Pitkässä olkahihnassa kulkeva minikokoisessa käsilaukussa saa tapahtua paljon. Printtien, kirjailujen ja yksityiskohtien määrälle ei ole rajaa. Ripusta laukkuun myös huoletta erilaisia avaimenperiä ja tupsuja. Koska laukkuun mahtuu korkeintaan huulipuna ja jätskirahat, pakkaa muut tavarat isompaan laukkuun ja pue pikkulaukku sen päälle. Asusteiden varastaessa shown, pidä muu asu simppelinä. Laukkukerroksen kaveri on yksivärinen minimekko ja paksupohjaiset sandaalit. Aurinkolaseissa saa toistua laukusta tuttu runsaus. Diorin kehykset ovat samaan aikaan simppelit, mutta yläkehyksen korumainen yksityiskohta tekee aurinkolaseista ihanan hassuttelevat.

3 Ysärin pikkuruiset aukkarit palaavat

minimalistiset_asut_lasit

Pyöreät kehykset porhottavat edelleen aurinkolasimuodin kärjessä. Pyöreän pysyessä kehyksen koko kuitenkin pienenee ja muoto muuttuu soikeammaksi. Näitä ihania ysäri-aurinkolaseja on nähty tänä kesänä jo niin Kendall Jennerin, Sofia Richien kuin Rihannankin kasvoilla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla supermalli pystyäksesi kantamaan nämä pokat. Aurinkolasien pienuutta korostat pitämällä myös muun asun simppelinä. Pidä värit hillittyinä ja pukeudu mustavalkoiseen. Ray Banilta löytyvät klassisimmat pyöreät lasit, kun taas Unofficialilta tämän hetken trendikkäimmät, tuplasillalla varustetut miniatyyrimäiset lasit. Solariksen soikeahkot mustat lasit ovat todellisen edelläkävijän valinta. Aurinkolasien muoto ja koko ovat erittäin pelkistetyt, mutta kasvoilla näyttävät.

4 Perusvaatteita perusvaatteiden päälle

maanlaheisyys

Minimalismi ei ole vain simppeleitä leikkauksia ja pienikokoisia asusteita. Myös värit ovat karsittuja. Beigen, khakin ja harmaan sävyissä pidättäytymällä luot rauhallisen asukokonaisuuden. Asusta saa näyttävän kerrostamalla simppeleitä vaatteita, jotka eivät yksinään olisi näyttäviä. Pue esimerkiksi leveälahkeisten pellavahousujen päälle ylisuuri valkoinen kauluspaita ja sen päälle housuihin matchaava collari tai toppi. Pue jalkaan kontrastia tuovat nahkaiset nilkkurit ja aseta kasvoille Fendin paksusankaiset aurinkolasit. Kehyksen kilpparikuosissa toistuu kivasti asun ruskeat ja harmaat sävyt, kun taas sangat tuovat hillityn väripilkun kokonaisuuteen.