11.08.2016By: Instrumentarium

Mitä Flow’hun päälle? Me autamme: 5 täsmävinkkiä


Flow Festival on tulevana viikonloppuna ja monet miettivät, että mitäs sinne pitäisi laittaa päälle. Trendwalk rientää apuun.

Laadimme täsmällisen pukeutumisoppaan Flow’hun ja kesän viimeisiin hetkiin. Katso kuka olet ja tsekkaa, mitkä ovat parhaiten sopivat aurinkolasit juuri sinulle. Huomaa myös jutun lopussa oleva kilpailu.

Sofistikoitunut poikatyttö

Carreran aurinkolasit ovat teknisissä yksityiskohdissaan loistava valinta loppuvuoteen. Maskuliinisempaan aurinkolasimalliin sopii vastapainoksi esimerkiksi spagettiolkainmekko valkoisen t-paidan päällä 90-luvun tyyliin. Lue lisää teknisistä aurinkolaseista täältä.

 

smart

 

 

Moderni hippiäinen

Ray-Banin Caravan Flash Lenses – aurinkolasit sopivat päivitettyyn hippilookiin. Nyt on täysin sallittua rakastaa kaftaaneja ja pitkiä housuhamehaalareita sekä hapsuja kaikissa eri olomuodoissa.

 

 

 

Mint fashionista 

Diorin aurinkolasit valloittavat Clubmaster-tyylisellä ylälinjalla ja vaaleanpunaisella tehostevärillä. Culottes-housut menevät täydellisesti kimonon kanssa. Tämän hetken ajankohtaisin värikombo on roosan ja mustan hento liitto.

fashionista

 

 

Pikku Myy meets Mörkö

Guessin ’so 90’s’ -henkiset aurinkolasit sopivat kokomustaan asuun pukeutuvalle sporttiselle gootille. Pukeudu trendikkäästi kokomustaan ja piiloudu kaaputakin alle.

 

 

 

Bubbling under: nopee tyyppi

Nopeat lasit ovat monelle liikaa, mutta muutamat edelläkävijät kuitenkin sporttaavat näitäkin jo. Virtaviivaiset aurinkolasit ovat täydellinen pari esimerkiksi pilottitakin ja ajankohtaisten Levi’s 501:n kanssa. Muista pakata paita housuihin.

 

piri

 

 

 

Lue myös juttu ajankohtaisista kuositrendeistä täältä.