26.04.2017By: Instrumentarium

Mitä päälle kesällä? 4 ylivoimaista trendiä


Onko mietintämyssyssä se, mitä päälle ensi kesänä? TrendWalkin tyylitiimi auttaa. Analysoimme ja puramme osiin neljä ajankohtaisinta tyyliä ja kerromme vinkit yhdistelemiseen.

farkku

Double denim moment

Farkku on aina in, mutta ensi kesänä se on erityisen ajankohtainen, sillä farmarikangas trendaa nyt isommin kuin pitkään aikaan. Farkut saavat olla vaaleita tai tummia. Rikkinäisiä tai huoliteltuja. Vartaloa myötäileviä tai oversizea. Mitä enemmän sinulla on farkkua päällä, sen parempi. Mikäli puseron valinta tuottaa tuskaa, toimii valkoinen t-paita aina.

Double denim -asun kruunuksi voi valita klassiset aurinkolasit, kuten Heritagen kilpikonnakuosilla varustetut pyörylät.

 

leveätlahkeet

Pitkä leveä lahje

Tänä kesänä lahkeet lepattavat leveinä ja pitkinä. Culottesit tekivät viime kesänä tietä rohkean leveälahkeisille housuille, ja nyt vajaamittaisuus väistyy täysmittaisuuden tieltä. Uskalla leikitellä kuoseilla ja tyyleillä. Tässä lookissa toimii enemmän on enemmän -tekniikka. Ensi kesän ykköskengät ovat kantapäät paljaaksi jättävät mule-tossut.

Jos look on tosi överi, saa aurinkolasit olla suhteellisen klassiset. Kokeile esimerkiksi Guessin hempeitä, pyöreän suntaan kumartavia aurinkolaseja.

 

Roosa, vaaleanpunainen, persikka, pinkki, puuteri

Vaaleanpunainen on suuri trendi tänä vuonna. Mikäs sen ihanampaa. Nyt se tosin laajenee vieläkin suuremmaksi, kun se menee naimisiin monocolor-tyylin kanssa eli yhteen väriin kauttaaltaan sonnustautumisen kanssa. Olemme nähneet mustia ja valkoisia kokoasuja. Värien käyttö on jäänyt vähemmälle. Nyt saa kuitenkin laittaa pinkkiä päälleen kauttaaltaan, ilman että saa oudon tyypin leiman otsaan. Yhdistele rohkeasti eri sävyjä keskenään, kuten persikkaa ja roosaa.

Laseiksi suosittelemme esimerkiksi Stella McCartneyn upeita laatikkomallisia oversize-laseja, joiden sangoissa kulkee brändin trademark-ketju.
gootti

BONUS: Sportti-gootti
Kokomustaan pukeutuminen on aina varma valinta. Health goth -tyyliksikin kutsutussa lookissa yhdistyy kaksi perinteisesti kaukana toisistaan olevaa tyyliä: sportti ja gootti. Tässä tyylissä toimii parhaiten kerrokset. Leveiden housujen päälle voi laittaa vaikkapa kevyen mekon tai kaavun. Kenkinä toimivat tekniset lenkkarit.

Silmillä toimivat hieman draamaattisempaa lookia edustavat Unoffial-brändin kulmikkaan pyöreät aurinkolasikehykset.

Kaikki silmä- ja aurinkolasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia. Huom. Stella McCarteyn laseja saa vain Helsingin Aleksanterinkadun ja Stockmannin Solaris-myymälöistä.