14.11.2016By: Instrumentarium

Mitä päälle pikkujouluihin: nappaa 3 ajankohtaisinta ideaa


Pikkujoulukausi on täällä ja sama kysymys on kaikkien huulilla: mitä päälle! TrendWalk listasi kolme pikkujoulusesongin tärkeintä ja ajankohtaisinta tyyliä kolmelle eri pukeutujatyypille.

1 HC Fashionista: yöpuku

juhla-asukollaasit_3

Loppuvuoden ehdoton hittiasu on muotipyjama. Fashionistat Hanneli Mustaparrasta Olivia Palermoon ovat loistaneet muotiviikoilla toinen toistaan hempeämmissä yöpuvun kaltaisissa asuissa. Pyjaman kanssa on tärkeää laittaa hienot kengät, jottei look näytä siltä, että se olisi oikeasti suoraan sängystä. Jos ei ihan kokonaan tohdi kietoutua yöasuun, voi tätäkin tyyliä toteuttaa vain osittain, vaikkapa kimonolla.

 

2 Tyylityyppi:  Muhkea hame

juhla-asukollaasit_2

Loppuvuoden tärkein vaate on iso hame. Kiinnostavia materiaaleja hameissa ovat nyt erityisesti pliseeraukset metalliväreissä ja pehmeä sametti. Yhdistä hameeseen yksinkertainen tai kuosillinenkin yläosa. Lookin viimeistelee Enzzon ihanat uutuuslasit.

3 Smart casual: monocolor

juhla-asukollaasit_1

Monocolor-tyyli eli yhteen väriin pukeutuminen toimii parhaiten, kun ylä- ja alaosa ovat samaa paria. Väritehostuksia voi tuoda asusteilla, kuten kengillä tai kehyksillä. Jimmy Choo:n kimaltavaiset uutuuslasit kruunaavat kokovalkoisen asukokonaisuuden.

 Jutun silmälasikehykset tulevat Instrun valikoimaan loppuvuodesta.