25.08.2016By: Instrumentarium

Näyttelijästä tuli muoti-ikoni nelikymppisenä: katso Jared Leton muodonmuutos


Jared Leto tunnetaan näyttelijänä sekä laulajana ja viimeaikoina myös tyyliguruna. Vogue listasi kesäkuussa Jared Leton tärkeiden miespukeutujien joukkoon yhdessä Justin Bieberin, David Beckhamin ja Kanye Westin kanssa. Jared Leton tyyli on muuttunut vuosien varrella rokkarista fashionistaksi. 

Hurjista valkokangasrooleista ja 30 Seconds to Mars -yhtyeestä tunnettu Jared Leto on yksi seuratuimpia Hollywood-julkkiksia. Leto kaipaa monipuolisuudessaan haastajaa. Harva meistä on sekä Oscar-voittaja että tiheästi keikkailevan maailmanlaajuisesti noteeratun bändin laulaja samalla kun on perustanut pari startupia: some-toimiston ja livestream-alustan.  Unohtamatta tietenkään Leton erinäisiä hyväntekeväisyyshankkeita. Lisäksi hänet  tunnetaan vegaanina, terveysruokaintoilijana ja palavana persoonana, jonka seuraavaa liikettä ei kannata yrittää ennustaa.

Kaiken tämän ohella Leto on nykyään myös tunnustettu muotivaikuttaja. Persoonallisen tyylinsä vuoksi  hän on yksi kuvatuimmista miestähdistä punaisella matolla. Leton tyyli on eklektinen, kuten muotivaikuttajilla yleensä. Asut ovat harkittuja statementeja. Usein karhea rokkitähtiestetiikka yhdistyy ajankohtaiseen muotiin. Hänen luottovaatebrändinsä on Gucci ja aurinkolasimerkki Carrera. Muutama viikko sitten internetiä ilahdutti Jared Leton ihastunut ilme, kun hän näkee Guccin näytöksessä vihreän takin, jonka hän myöhemmin hankki omakseen. Tosin Vanity Fair -lehden haastattelussa meemin tausta paljastui huomattavasti tylsemmäksi kuin mitä kuva antoi ymmärtää: Leton ilme ei ollut tarkoitettu takille vaan ystävälle, joka istui catwalkin toisella puolella.

JL_2006_2010

Jared Leto ei ole ikinä ollut ’yhden hiustyylin mies’. Hänet on nähty siviililookissaan musta-, hopea, pinkki- ja pitkätukkaisena. 2006 Leto näytti juuri siltä, miltä  emopunkrokkarin kuuluikin näyttää. Musta graafiseksi muotoiltu kampaus ja mustaa yllä kaulasta varpaisiin. 2008 hiustenväri oli muuttunut hopeaksi ja tyyli saanut jo sipauksen fashionia.
JL_2014

Letolla oli pitkä tukka jo ennen kuin siitä tuli iso trendi miesten keskuudessa. Siksi 2014 hiuksiin ei koskettu. Vain parran pituus sai vaihdella.

JL_2015Vuosi sitten kampaus oli lyhentynyt ja muuttunut pinkiksi. Leton asut ovat usein tyylikkään tavanomaisia, mutta niissä on aina joku juttu tuomassa kokonaisuuteen tarvittavaa kulmaa.
JL_2016Nykyään mies on tuttu näky muotigaalojen ja -tapahtumien punaisella matolla. Hänellä viimeaikoina ollut päällä kauttaaltaan Guccia.

Jared_Leto_2

Leto nähdään usein myös Carreran aurinkolaseissa.

Jared_Leto_1

Suicide Squad -elokuvan näyttelijät Adewale Akinnuoye-Agbaje, Margot Robbie, Cara Delevingne ja Jared Leto ristiriitaisen vastaanoton saaneen elokuvan ensi-illassa.

Lue myös juttu Reino Nordinista, suomalaisesta tyyliniekasta.
Kuvat: Shutterstock