20.04.2017By: Instrumentarium

Oversize, värit ja metalli: Michael Korsin kehyksissä yhdistyy tärkeimmät trendit


Michael Korsin resepti luksukseen sisältää kolme voimakasta ainesosaa: amerikkalaista sporttisuutta, naisellista eleganssia ja suihkuseurapiirien hauskanpitoa. Vuodesta 1981 nämä kolme ainesosaa ovat maustaneet suunnittelijan nimeä kantavaa brändiä menestyksekkäästi.

Myös Michael Korsin aurinko– ja silmälasimallit ovat marinoituneet brändin ihanteiden seassa. Instrumentariumin mallistosta löytyvät mallit kunnioittavat jokainen uskollisesti juuriaan.

Vie glamour överiksi

Aidon seurapiiri-elämän tuntua ei synny ilman valtavia aurinkolaseja. Mitä isommat, sen parempi. Aurinkolasien kehykset korostavat naisellisuutta soikealla ja kissamaisella siluetillaan. Silmälasit taas saavat tuoda viekkaan särmikkään vaikutelman suorakulmaisuudella. Ikoninen MK-logo saa yksinoikeudella kiiltää sen lunastamalla paikalla, ohimolla. Suurilla kehyksillä saat takuulla sisäisen filmitähtesi loistamaan ja tietenkin silmäpussit katoamaan.

MK_1

Tutustu kehyksiin: paksusankaiset aurinkolasit, silmälasit ja ohutsankaiset aurinkolasit.

 

Rokkiasenne niitattuna yksityiskohtiin

Uskalla tunnustaa väriä! Värikkäät kehykset ja liukuvärjätyt linssit eivät ole ainoastaan huipputrendikkäät. Ne luovat uniikin ilmeen ja saavat katseen erottumaan miljoonien joukosta. Jos luotat hillitympään lookiin, kiinnitä huomio sankoihin. Ohimot saavat nyt loistaa eri väreissä, kuoseissa ja niittimäisissä metalliyksityiskohdissa. Viritä ilmakitarasi ja anna asennepokien puhua puolestaan.

MK_2

Tutustu kehyksiin: mustasankaiset silmälasit, puna-kilpikonnakuosiset aurinkolasit ja sinisankaiset silmälasit.

Minimaaliset kehykset tekevät massiivisen vaikutelman

Simppelit kehykset eivät jää äänekkäämpien toveriensa varjoon. Ohuet metallikehykset luovat elegantin virtaviivaisen ja sporttisen lookin. Yksiin kehyksiin on lupa yhdistellä vapaasti eri materiaaleja ja värejä. Värikkäät muovit sekä pastelliset linssit luovat hauskaa kontrastia konservatiiviseen metalliin. Musta- ja kilpikonnakuosi metallin rinnalla taas luo ajattoman asiallisen lookin. Kumman vain valitsetkin, lopputuloksena modernin hienostunut ilme arjen edustustilanteisiin.

MK_3

Tutustu kehyksiin: pilotit, ylälinjaa korostavat silmälasit ja musta-kulta-sankaiset aurinkolasit. 

Kaikki silmä- ja aurinkolasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.