08.08.2017By: Instrumentarium

Päivitä toimistotyylisi ajankohtaiseksi x 4


Töihin paluu on monilla edessä, mutta kesän ihania tyylejä ei ole pakko haudata odottamaan seuraavaa lomaa. Trendwalk listaa, miten teet paluun töihin tyylikkäästi, mutta uskottavasti. 

1 Napita puserosi leikkisästi

backtowork_paita

Kauluspaidalla on nyt lupa leikitellä. Avaa paidan nappeja, anna toisen olkapään paljastua epäsymmetrisesti ja sido paidan helma solmulle. Kukkamekot ja kesätopit kannattaa säästää pitkälle syksyyn ja pukea kauluspaidan päälle. Rennosta paitamekosta saa toimistonkestävän pukemalla sen päälle lyhyen kynähameen. Paita saa pilkottaa hameen alta ja säilyttää muhkeutensa. Kujeilevan asun kanssa sopivat hyvin epäsymmetriset ja graafiset lasit. Esimerkiksi Fuzionin lasit kruunaavat tyylin särmikkyydellään ja epäsymmetriallaan.

 

2 70’s show saapuu toimistoon

backtowork_70s

Syksyn trendien suosikkiaikakausi, 70-luku on täynnä herkullisia printtejä ja materiaaleja. Syksyn must have -tuote on kaksiosainen co-ord-setti. Retroprinttisen minihameen ja t-paidan kombo on samaan aikaan näyttävä ja helposti muokattava. Pue t-paidan alle muhkeahihainen pusero, jonka sävy on poimittu retroprintistä. Mausta näyttävillä koruilla ja sido kesän vaalentamat kutrit niskaponnarille, niin olet valmis kohtaamaan työhaasteet. Stella McCarneyn pilottisilmälasit ovat kuin tehty tätä lookia varten. Niiden muoto, iso koko ja materiaali tuovat aavistuksen 70-luvun tunnelmaa, mutta ovat samalla täysin tätä päivää.

3 Midimitta on ainoa mitta, jonka tarvitset

backtowork_midi

 

Anna kesähelmojen hulmuta vielä syksylläkin. Toimistokelpoisimmat hameet ovat midipituiset, keskelle pohjetta ulottuvat hameet. Kiinnitä huomio helman paljastaviin nilkkoihin. Järeämmillä nilkkureilla ja nahkakengillä tuot asuun kontrastia ja ryhtiä. Toimiston trendsetter taas ei pelkää pukea hameen alle kapeita suoria housuja. Kun nilkoissa tapahtuu paljon, pidä yläkroppa tasapainoisena ja kevyenä pitkähihaisen offshoulder-puseron avulla. Lisää olemukseen voimakkuutta kissalaseilla. Pradan kehyksissä keräät jokaisen huomion kokouksessa kissamaisuuden ja villin kuosin avulla.

 

4 Hiki pintaan neukkarissa

backtowork_verkkarit

Onko uusi liikuntaharrastus vienyt mennessään? Tänä syksynä saa näyttää aktiivista elämäntapaa myös toimistossa. Sporttiverkkareista tutut kuminauhat, narut ja sirkat virkistävät tuttua arkiunivormua. Rohkein vetää jalkaansa satiiniset raitaverkkarit ja korkosandaalit. Myös verkkatakista saa toimistoon sopivan pukemalla sen kauluspaidan ja suorien housujen päälle. Kuro takki vielä vyötäröltä paksulla vyöllä tai korsetilla välttääksesi nuhjuisen vaikutelman. Fleyen vaaleanvihreät kehykset tuovat asuun pientä sporttisuutta muodollaan ja värillään. Läpikuultava muovi pitää ilmeen kevyenä ja kirkkaana.