07.11.2017By: Instrumentarium

Rakkautta ilmassa: 3 + 1 hurmaavinta treffiasua


Tyylivalintoja voi tehdä myös vaaleanpunaisten lasien läpi. Kokosimme asuvinkit vuosikymmenen tyylikkäimmille – ja romanttisimmille – treffeille.

treffit_ensitreffit

Ensimmäiset treffit

Ensimmäiset treffit voivat kestää yhden hiljaisen kahvidesin verran tai jatkua loppuelämän. Siksi niihin tulee suhtautua yhtä aikaa mutkattomasti ja täysin vakavasti. Vaatteiden kielellä tämä tarkoittaa vastapestyjä, hyvinistuvia farkkuja ja kauniisti laskeutuvaa puseroa tai simppelin trikoopaidan ja statement-hameen yhdistelmää. Jälkimmäisessä tapauksessa hame voi olla eläväpintaista materiaalia tai kuvioitua kangasta. Silloin asu on yhtä aikaa rento ja tyylikäs. Meikiksi sopivat klassiset kissarajaukset, jotka tekevät silmistä suuret ja kirkkaat. Ray-Banin läpikuultavat pilottikehykset tuovat asukokonaisuuteen rentoa särmikkyyttä.

treffit_illallinen

Illallistreffit

Pikkumusta on yksi maailman parhaista vaatekappaleista, mutta sekin on ansainnut vapaailtansa. Romanttiset, pitkähelmaiset ja -hihaiset mekot ovat ujuttautuneet muotiin viimeisen parin vuoden ajan, eikä tyylille ole näkyvissä loppua. Miksi et siis liehuisi läpi mustiinpukeutuneen ravintolasalin puketuneena punaiseen, siniseen tai vihreään supermekkoon? Asusteet voi sen sijaan pitää minimissään: koruiksi riittävät nappikorvakorut tai kapea sormus, ja kengissä ja laukussa kannattaa satsata mustaan tai konjakinväriseen nahkaan.

treffit_tyot

Suoraan töistä -treffit

Sovitteko näkevänne suoraan töiden jälkeen? Tämä on mainio tilaisuus syleillä sisäistä skandinaavista uraohjustasi, ja pukeutua skarppiin housupukuun. Tällä hetkellä ajankohtaisin tyyli on ruutukuosi, mutta myös kapeat mustat housut ja jakku toimivat aina. Jakun alle voi sujauttaa laadukkaan t-paidan tai vaalean silkkitopin, jotta tyylissä on myös jotakin pehmeää ja rentoa. Viimeistele tyyli isoilla korvarenkailla ja roosanvärisille huulipunalla. Kengiksi sopivat matalat herrainkengät tai sirot korkkarit.Ulkoilmatreffit

Kävely läpi lumisen maiseman ja höyryävä kaakaokupillinen. Viikonlopun herttaiset ulkoilmatreffit ovat hyvä syy keksiä uusia ideoita talvipukeutumiseen. Vaihda siis farkut ja villapaita pitkään neulemekkoon ja paksuihin mustiin sukkahousuihin, ja korvaa tumma villakangastakki muhkealla toppatakilla. Kengiksi sopivat tukevakorkoiset nilkkurit. Ps. muista sujauttaa laukkuun aurinkolasit, niin et joudu siristelemään hohtavien hankien keskellä. Nämä Ray-Banin aurinkolasit kruunaavat treffiasusi ja toimivat korun kaltaisena asusteena muuten yksinkertaisessa kokonaisuudessa.

Kaikki jutun silmälasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.