22.08.2017By: Instrumentarium

Ruutua, punaista ja 70-lukua – Bossin kehysmallistoon on valikoitu syksyn trendeistä parhaat päältä


Hugo Boss maustaa klassikoita sopivalla määrällä ajankohtaisimpia trendejä. Brändin kehysmalliston pokilla täydennät asusi jokaiseen tilanteeseen sopivaksi.

boss_kuosi

Graafiset raamit kasvoille

Hugo Boss tunnetaan parhaiten hyvinistuvista ja tyylikkäistä puvuistaan. Puvuista tuttu itsevarmuus ja eleganssi huokuvat luonnollisesti myös brändin silmälasimalleista. Mustat ja klassiset Bossin kehykset ovat ykkösvalinta tilanteisiin, joissa haluat antaa itsevarmuutesi loistaa. Kehysten ihanuus piilee sankojen sisäpuolen graafisessa kuvioinnissa. Huipputrendikäs kuoseilla ja läpinäkyvillä materiaaleilla leikittely keventää kehyksiä. Mustat raamit rajaavat katseen voimakkaasti ja tuovat ryhtiä kasvoille.

boss_punainen

Punainen vakuuttaa ykkösvärinä

Punaisilla kehyksillä kehystät sähäkän katseen sen ansaitsemalla tavalla. Punainen on myös syksyn ehdottomin trendiväri, jota kannattaa kokeilla pelottomasti myös kehyskaupoilla. Hugo Bossin kissamaisten kehysten punainen sävy on täydellisen tumma luomaan syvän naisellisen katseen. Kehysten hengetön alaosa keventää ilmettä sopivasti, jolloin kehyksen tuoma kissamaisuus kohottaa katsetta. Jos taas etsit punaiseen asukokonaisuutesi sopivaa kehysmallia, valitse Bossin nudet kehykset. Neutraali väri tasapainottaa voimakkaita värejä ja pitää ilmeen simppelinä.

boss_allinone

Monta maailmaa yhdessä kehyksessä

Pyöreät kehykset eivät luovuta paikkaansa trendikkäimpänä kehysmuotona tänäkään syksynä. Bossin harmaat kehykset kiteyttävät brändin sisimmän. Nämä kaksi maailmaa on sulatettu yhteen viileällä harmaansävyllä, jonka ansioista kehykset sopivat jokaiseen tilanteeseen. Aavistuksen sporttisuutta tuovat sankojen sinertävät yksityiskohdat, jotka piristävät juuri sopivasti muuten täysin harmaata kehystä. Malli on täydellinen all-in-one-kehys!

boss_ruutu

Katse kohti 70-lukua

Sini- ja punavalkoiset ruutukuosit vaihtuvat syksyn mittaan murrettuihin sävyihin. Piknikvilttien sijaan ruutukuosit saavat henkiä rohkeasti 70-lukua ruskean, beigen ja ruosteenpunaisen sävyissä. Bossin punertavan ruskeat, ruutukuosiset kehykset sopivat täydellisesti syksyn kuositrendiin. Maltillinen ruudukko ja hieman läpinäkyvä materiaali tuovat ulottuvuutta ja mielenkiintoa kehyksiin. Ruskean sävy imartelee erityisesti vaaleaa ihoa ja aavistuksen kissamainen muoto pitää katseen kohotettuna.