10.01.2018By: Instrumentarium

Särmempi arkityyli: Tian muodonmuutos yhdistää rock-henkeä ja pehmeitä materiaaleja


Sensuelli tumma silmämeikki, pillifarkut ja rennot rokkikiharat taipuvat myös aikuisen naisen tyyliin. Trendwalkin ja Instrumentariumin makeover-tiimi lisäsi Tian huolettomaan tyyliin hyppysellisen rock-glamouria.

Viisikymppinen Tia ei pelkää muutoksia. Uuden vuosikymmenen kynnyksellä Tia teki elämäntaparemontin, jonka seurauksena hän hoikistui kymmeniä kiloja. Suuret muutokset nostivat pinnalle suuria kysymyksiä pukeutumiseen liittyen. Instrumentariumin ja Trendwalkin järjestämä muodonmuutos, jossa muodin ja kauneuden ammattilaiset auttoivat häntä löytämään päivitetyn ja raikkaamman tyylin  osuikin Tialle hyvin ajankohtaiseen  elämänvaiheeseen.

Melkoista muutosta on Tian arkikin.
”Olen tarvittaessa töihin kutsuttava työntekijä, joten työpäiväni saattaa alkaa tunnin varoitusajalla – vaikka kotikaupunkini toisella puolella. Vapaa-ajallani puolestaan olen mukana monenlaisessa järjestötoiminnassa”, Tia kertoo.

Tia_Ennen_1

Päivitetty farkkutyyli

Ennen elämäntaparemonttiaan Tia käytti väljiä mustia asuja. Hoikistumisensa jälkeen hän innostui erityisesti  vaaleanpunaisesta ja violetista ja vartalonmyötäisemmästä siluetista. Makeover-tiimin kehittämässä tyylissä on mukana ripaus kumpaakin.

”Halusimme tehdä Tialle kasuaalin, rennon ja pehmeän lookin. Koska hän pitää väreistä ja blingblingistä, otimme mukaan molempia. Tässä asussa ne ovat mukana vähän pehmeämmin ja hienovaraisemmin,” stailisti Anna Komonen kuvailee.

Tia puettiin tummanharmaisiin pillifarkkuihin ja väljään, harmaameleerattuun neulepaitaan, jossa on kauniisti laskeutuvat pussihihat. Puseron rintamusta koristavat violetit strassirintaneulat. Samettinilkkurit täsmäävät farkkujen sävyyn, ja saavat sääret näyttämään pidemmiltä. Tyyli on yhä mukavan rento, mutta silti aikuinen ja elegantti. Kapeat farkut tuovat siihen myös ripauksen klassista rock-tyyliä.

Tia_jalkeen_1

Debbie Harryn jäljillä

Rock-klassikot innoittivat myös kauneustiimiä. Kampaaja Mikko Vainio kirkasti hieman Tian oljenvaaleaa tukkaa, ja kevensi sen tasamitasta kerrostetuksi. Niin se on helppo taivuttaa mutkattomille laineille. Lopputulos muistuttaa muusikkoikoni Debbie Harryn kampausta.

Meikkitaiteilija Anu Levy puolestaan rohkaisi Tia vahvemman silmämeikin käyttöön. Hän piirsi ensin mustat rajaukset ja lisäsi ulkosyrjään reilusti tummaa luomiväriä.

Tia_jalkeen_2

”Kun luomen raskaimpaan osaan laittaa tummaa sävyä, se vähän kohottaa luomea. Ja kun väri jatkuu ulkonurkan yli, se tuo silmää hyvin esiin,” hän kuvailee.

Tia asettelee nenälleen Instrumentariumin kehysasiantuntijan valitsemat Chloén suurikokoiset mutta sirot pilottikehykset ja Pradan lämpimänruskeat muovikehykset. Lopputulos saa hänet yllättymään.

”Luulin, että vahva silmämeikki ja miinuslasit eivät sovi yhteen. Olin myös ajatellut, että minulla on pienet silmät,” hän ihastelee.

Muodonmuutos osoittaa, että kookkaat kehykset ja vahva silmämeikki ovat erinomainen yhdistelmä. Tian uudet aurinkolasit puolestaan kelpaisivat Debbie Harryllekin: Fendin kulmikkaat, paksusankaiset kehykset tuovat aurinkotyyliin tyylikästä särmää.

Tia_jalkeen_3

Katso video Tian päivästä:

Katso myös aiemmat muodonmuutokset: Heidin elegantit luottovaatteet, Päivin uusi klassinen tyyliAnna löysi sisäisen Améliensa ja Anitasta tuli filmitähti.

Muodonmuutosta inspiroineet silmälasit ja aurinkolasit ovat pian ostettavissa Instrumentariumin myymälöistä. Lisää kilpailuita, tyylivinkkejä ja muotivideoita löydät Instrumentariumin Facebook-, Instagram- ja Youtube-kanavilta.

Teksti: Trendwalk

Kuvat: Olga Poppius