20.09.2016By: Instrumentarium

Seuraa tätä fashionistaa: Anna Dello Russo


Maailman tunnetuimpiin fashionistoihin lukeutuva Anna Dello Russo on muotiviikkojen VIP-vieras. Voguessa pitkän uran tehnyt muotitoimittaja saa salamavalot räiskymään eksentrisillä asukokonaisuuksillaan, joissa on aina jokin fashion statement. 

Tällä hetkellä Japanin Voguessa vaikuttavalla muotitoimittajalla Anna Dello Russolla on intohimoinen suhde muotiin. Tämä näkyy hänen villissä tyylissään, jonka kulmakivet ovat rohkea värien käyttö, näyttävät asusteet ja tiukka silmä trendeille. Dello Russolla on kaksi taloa Milanossa. Huhutaan, että toinen olisi käytössä vain hänen vaatteilleen. Hänen kerrotaan myös omistavan yli 4000 paria kenkiä.

Tässä vinkit Anna Dello Russon tyyliin:

ADR_4

Fashion statement. Anna Dello Russon asussa on aina jokin statement. Se voi olla esimerkiksi leikkisä laukku, huomion kiinnittävä mittasuhde tai näyttävät aurinkolasit. Kun valitset yhdenkin näyttävän asusteen, et taatusti jää seinäruusuksi. Muista kuitenkin kontrastit: yhdistä överimmän asusteen kanssa jotain hillittyä.

ADR_3

Miksaa. Muodin kuningatar tietää, että kun korkoa on tarpeeksi kengässä, saa loput asusta olla boheemia ilotulitusta hippi-asusteineen ja kitch-viittauksineen. Diorin aurinkolaseilla on sama vaikutus.

ADR_1

Värit & kuosit. Fashionistat rohkenevat tehdä hurjiakin väri- ja kuosiyhdistelmiä, joista tavispukeutujan tekee mieli pysyä kaukana. Kreikkalais-kuosinen kaftaani ja värikäs, amuletein koristeltu laukku ovat kaikessa erilaisuudessaan täydellinen pari. Hillityt sandaalit tasapainottavat leikkisää tyyliä.

Seuraa Anna Dello Russoa Instassa 1,2 miljoonan muun tavoin.

Lue myös: muotivaikuttaja Linda Tolin tyylin kulmakivet.

Kuvat: taniavolobueva / Shutterstock.com, andersphoto / Shutterstock.com, Tinxi / Shutterstock.com,