11.01.2017By: Instrumentarium

Seuraa tätä fashionistaa: Candela Novembre


Milanolaisesta Candela Novembresta on kovaa vauhtia tulossa yksi Euroopan seuratuimmista muotivaikuttajista. Candelan tyylissä naapurintyttömäinen luonnollisuus kohtaa elegantin fashionistan. 

Candela Novembrea ei moni tunne nimeltä, mutta silti monet ovat nähneet hänet muotilehtien katutyylireportaaseissa. Saapuessaan muotitapahtumiin, on ilmestys sen verran killeri yhdistelmä muodin ja klassisuuden harmoniaa, että katutyylikuvaajien kamerat kääntyvät oitis. Argentiinassa syntynyt malli asuu arkkitehtimiehensä kanssa Milanossa ja heillä on kaksi lasta.

Mikä on Candelan tyylin salaisuus?  Listasimme:
Candela_novembre_2

Tahdikas harmonia. Candela on muotojen yhdistelyn mestari. Hän myös rakastaa juurevia muotibrändejä ja harvinaisia vintage-aarteita. Candela on sanonut, että tärkeintä pukeutumisessa on kuitenkin mukavuus. Tyylin harmonia syntyy siitä, että osaa kantaa asukokonaisuuden sille kuuluvalla arvokkuudella.

Candela_novembre_1

Trademark. Luonnollisen värinen polkkatukka on Candelan trademark. Stella McCartneyn kissansilmäkehykset ovat viime aikoina toimeneet tyylin kruununa.

Candela_novembre_3

Klassikot toimivat aina. Perinteisen kynähameen kanssa sopii usein väljä yläosa. Tällöin vältetään nakinkuorivaikutelma. Jos hameessa on yksityiskohtia, joissa tapahtuu paljon, kannattaa puseron olla melko neutraali. Kontrastit luovat tahdikkaan lookin, joka miellyttää silmää tyylitajusta riippumatta.

Lisää Candela-inspiraatiota Instagramissa.

Katso myös heidän tyylinsä:

Linda Tol

Anna Dello Russo

Kuvat: Eugenio Marongiu / Shutterstock.com, andersphoto / Shutterstock.com, Tinxi / Shutterstock.com, taniavolobueva / Shutterstock.com,