23.02.2017By: Instrumentarium

Seuraa tätä fashionistaa: Laura Comolli


Purses & I -blogia pitävä, Roomassa vaikuttava Laura Comolli hurmaa Eurooppaa statement-hameilla sekä tavaramerkkiotsatukalla.

TrendWalkin Seuraa tätä fashionistaa -juttusarjassa esittelemme kiinnostavan pukeutujan ja analysoimme hänen tyylinsä pala palalta.

Muotiviikot ovat parhaillaan käynnissä ja sadat muotikuvaajat päivystävät näytöspaikkojen ulkopuolella kuvaamassa kiinnostavimpia pukeutujia. Italialainen Laura Comolli on tuttu näky muotitapahtumissa. Kun hän tulee paikalle, alkavat salamavalot välkkyä. Pettämätön tyylitaju yhdistettynä rohkeisiin statement-vaatteisiin ja tunnistettavaan kampaukseen, tekee Comollista yhden maailman seuratuimmista fashionistoista. Miten hän tekee sen? Puretaanpa:

Laura_Comolli_3

Statement-helmat. Laura Comolli rakastaa muhkeita helmoja ja röyhelöitä. Supernaisellisiin hameisiin on hyvä yhdistää jotain maskuliinista liian hempeän lookin välttämiseksi. Comolli tasapainottaa viktoriaanisia helmojaan usein pilotti- tai biker-takilla. Myös tennarit downgreidaavat juhlavammatkin röyhelöt.

Laura_Comolli_4Otsatukka. Hiukset lyhentyvät, mutta otsatukka pysyy. Seuratuilla fashionistoilla on usein jokin tavaramerkki, joka toimii kaiken perustana, kun tyylit vaihtuvat. Kameleonttityylille tuo uskottavuutta se, että lookin peruspilarit pysyvät samoina, kun tyyli kokee totaalisen täyskäännöksen.

Laura_Comolli_2

Kokovalkoinen. Monocolor eli yksiväriset asut ovat olleet jo useamman vuoden muotigurujen asuvalinta. Monocolor-lookia voi sähäköittää tehosteväreillä, kuten värikkäillä asusteilla. Comolli luottaa usein asuissaan juurevan etniseen estetiikkaan, jota voi kontrastoida tennareilla tai vaikkapa neonväreillä.
Laura_Comolli_1

Kuositaivas. Comolli ei pelkää käyttää jännittäviäkin kuoseja. Esimerkiksi kanoin ja munin kuvitettu takki, ei menisi aivan jokaisella läpi, mutta Comollin lookissa se on täydellinen. Hassuttelukuosien kanssa toimii kontrastit. Yhdistä överiin vaatteeseen jotain konservatiivista ja klassista, kuten valkoinen kauluspaita, ja anna salamavalojen räiskyä.

Löydä Laura Comolli Instasta.

Seuraa lisää fashionistoja:

Linda Tol

Candela Novembre

Anna Dello Russo