16.08.2016By: Instrumentarium

Seuraa tätä fashionistaa: Linda Tol


TrendWalkissa alkaa uusi juttusarja: Seuraa tätä fashionistaa. Esittelemme ajankohtaisia muoti- ja somevaikuttajia sekä heidän tyylejään. Lue TrendWalkia ja tiedät kenestä maailmalla puhutaan. 

Linda Tol on amsterdamilainen muodin ammattilainen, bloggaaja ja katumuoti-ikoni. Poikatyttömäinen trademark-kampaus yhdistettynä rohkeaan värien käyttöön tekee Lindasta jokaisen katumuotikuvaajan vakiopysäytettävän.  Seuraa Lindaa Instassa 200 tuhannen muun tavoin.
Linda_Tol_3

Väriläiskä. Linda rakastaa värejä. Hän yhdistelee rohkeasti perusvärejä, kuten punaista ja sinistä. Persoonalliset aurinkolasit ovat fashionistoille usein se tärkein asuste.

Linda_Tol_2

Double denim moment. Kuten kaikki fashionistat tällä hetkellä, myös Linda uskoo farkun voimaan. Mitä enemmän farkkua on yhdessä asussa, sitä parempi.

Linda_Tol_1

Back to the 70’s. Lindan tyyli kietoutuu ajankohtaisesti 1970-luvun ympärille. Rohkeana värien käyttäjänä hän on ottanut haltuun myös ruskean, joka on loistanut poissaolollaan tovin.

Linda_Tol_4

Lindan median slogan on I Believe in Pink. Ajankohtainen vaaleanpunainen on loistava pari mustan ja harmaan kanssa.

Linda_Tol_5

Mieluummin överit kuin vajarit. Jos joskus mietit, onko joku asu liian kreisi johonkin tilaisuuteen, on vastaus aina: EI OLE! Linda Tol tietää sen.

Lue myös juttu statement-aurinkolaseista täältä