22.09.2016By: Instrumentarium

5 x silmälasimalli, joka ei koskaan mene pois muodista


Kissansilmänmalliset silmälasikehykset ovat klassikot. Ne ovat naiselliset ja näyttävät, eivätkä ne  mene koskaan pois muodista. Nyt ne kuitenkin trendaavat hieman voimakkaammin kuin normaalisti. 

 

kasvokuvakollaasi

 

Kissansilmälasit ovat viime vuosisadalta asti olleet Hollywoodin glamourkaunottarien suosiossa. Niiden läpi maailmaa ovat katsoneet tyylitaiturit Marilyn Monroesta Audrey Hepburniin ja Ava Gardneriin. Viime vuosina kulmikkaat lasit ovat nostaneet nenälleen  Zoe Saldana, Jennifer Lopez ja Miranda Kerr. Laulaja Katy Perrylle niistä on muotoutunut jopa trademark.

Kissansilmälaseissa kiehtoo niiden naisellinen voima. Ne ovat näyttävät ja vahvat kaikessa kulmikkuudessaan, mutta samalla supernaiselliset. Lisäksi niiden vaikutus tyyliin on kiistaton: ne tekevät tavanomaisestakin lookista mielenkiintoisen. Kissalasit toimivat myös melkein kaikilla kasvotyypeillä niiden sirontaessa piirteitä.

Instrun valikoimasta löytyy kissansilmälaseja niin dramaattisempaa vaikutusta hakeville boheemeille muotiguruille kuin neutraalimpaa lookia rakastaville tyylitaitureille.

1.Pradan mustien kehysten hienostuneisuus piilee niiden ristiriitaisuudessa. Vaikka kehykset edustavat muuten hillitympää linjaa, on sangoissa ajankohtaiset leopardikuosilla leikittelevät sangat.

2. Burberryn kilpikonnakuosisissa laseissa ihastuu kultakoristeluihin sangoissa.

3. Versacen kokomustat kehykset edustavat näyttävämpää osastoa jalokivikulmineen. Ne ovat todellinen kruunu asun kuin asun kanssa.

4. Kilpikonnakuosiset Versacet edustavat taas hillitympää linjaa yhdessä Pradan (5) kokomustien kehysten, jotka molemmat onnistuvat olemaan samaan aikaan sofistikoituneet, mutta chic.

 

Psst. Kontrastit toimivat tässäkin lookissa: supernaisellisten kehysten kanssa sopii täydellisesti androgyynimmät vaatteet, kuten mom jeansit, pilottitakki ja chunkie beanie –myssy. Kokeile vaikka!

Tsekkaa myös syksyn ajankohtaisimmat tyylivinkit.