10.04.2017By: Instrumentarium

Boss lady & sport: tässä seuraavan kesän tärkeimmät tyyliteemat


Max Maran kesän mallisto on saanut inspiraationsa urheiluvaatteista, Latinalaisesta Amerikasta ja arkkitehti Lina Bo Bardista. 

Maxmara_SS17_1

Boss lady tyylimuusana

Max Maran ensi kesän malliston inspiraationlähteenä toimi italialaissyntyinen arkkitehti Lina Bo Bardi. Latinalaisessa Amerikassa vaikuttanut moderni arkkitehti toimii malliston asennemuusana vangiten modernin ja naisellisen yhteen pakettiin. Mallisto henkii luovuutta, radikaaliutta ja intohimoa pukien naisen, joka näkee vuosien päähän omasta ajastaan.  Malliston tavoitteena on saavuttaa vaatteille yhtä pitkä elinikä kuin Bo Bardin rakennuksilla.

Sportti sen kun porskuttaa

Kesän malliston avainsanoja eteläamerikkalaisten juurien lisäksi on sporttisuus. Mallisto koostuu urheilukankaista valmistetuista hupullisista takeista, leggingseistä, bodeista ja sporttisesti vetoketjulla suljettavista haalareista. Viidakkokuosit juhlivat päästä varpaisiin vahvasti modernisoidusta kasviprintistä eläinkuosisiin neuleisiin.

Maxmara_SS17_2

Toimistosta terassille

Vaikka malliston materiaalina toimii tekninen urheilukangas, ovat siluetit silti brändille uskollisesti naisellisia vyötärön korostuessa leikkauksilla ja vöillä. Perinteinen jakkupuku saa päivityksen vaihtamalla olkatoppaukset rentoon pusakkaan ja asustamalla asuun sopivalla aurinkolipalla. Lookit toimivat täydellisesti toimistosta terassille.

Kuvat: Giordano Sicki/REX/Shutterstock, Giannoni/WWD/REX/Shutterstock