05.09.2018By: Instrumentarium

Syksyn sporttipäivitys: tyylijulkkikset innostavat uusien lajien pariin upeissa asuissa


Tyylivaikuttajat intoilevat nyt luomuliikunnasta, kamppailulajeista ja tietenkin toinen toistaan hauskemmista treeniasuista. Kenen esimerkkiä sinä seuraat tänä syksynä?

Urheiluvalineet

Huippumallien kuntokuuri

Mitä Bella ja Gigi Hadid edellä, sitä me muut hyvin pian perässä. Hadidin mallisiskokset ovat tämän hetken tärkeimpiä trendsettereitä, joiden asu- ja elämäntapavalintoja kopioidaan ympäri maailman. He myös tietävät, mikä on tämän hetken kuumin urheilulaji: molemmat kuntoilevat nyrkkeilytunneilla. Myös heidän treeniunivormunsa ovat identtiset. Kumpikin treenaa vatsan paljastavassa urheilutopissa, trikoissa ja muhkeissa lenkkareissa. Bella Hadid käyttää treeniasua välillä myös salin ulkopuolella korkkareiden kanssa. Hadidien lisäksi nyrkkeilystä ovat innostuneet muun muassa Obamat.

Bella ja Gigi Hadid nyrkkeily

Kansainvälinen Suomi-hitti

Raitista ilmaa, kauniita maisemia ja lihaksia vahvistavaa kiipeilyä. Yhä useampi maailmantähti vaihtaa kuntosalit luontomaisemiin, ja lähtee minivaellukselle. Luontopoluilla kuntoaan kohottavat muun muassa malli ja Instagram-vaikuttaja Emily Ratajkowski, muotisuunnittelija Diane von Furstenberg ja näyttelijä Natalie Portman. Suomalaisesta kansallisliikunnasta on siis tullut kansainvälinen trendi. Kuntoiluksi metsäkävely muuttuu, kun jalkaan sujauttaa tukevat vaelluskengät, sporttitrikoot ja teknisen ulkoilutakin. Trekkaus-asun siluetti hivelee silmää: muhkeat kengät, kapeat housut ja väljä yläosa ovat trendikäs yhdistelmä – silmiä suojaavia aurinkolaseja unohtamatta. Oikeissa kamppeissa kävely muuttuu myös riittävän ripeäksi, jotta kunto oikeasti kohoaa.

Natalie Portman ja Emily Ratajkowski kävelylläMeditatiivista hikoilua – ilman joogaa

Mediavaikuttajat Arianna Huffington ja Oprah Winfrey aloittavat kumpikin urheilusuorituksensa puolen tunnin meditaatiolla. Sen jälkeen onkin hyvä juosta tai polkea kuntopyörää tai venytellä. Meditaatio kun virittää mielen ja kehon samalle taajuudelle, jolloin treenistäkin saa enemmän irti. Jos jooga ei ole sinun juttusi, supervaikuttajien niksillä saa liikuntaan henkisen ulottuvuuden mukaan uudella tapaa. Meditaatio on myös hyvä syy satsata ihaniin lämmittelyvaatteisiin – kuten esimerkiksi vyötäisiltä solmittavaa huppariin tai väljään liiviin. Sen alle voi sujauttaa mitkä tahansa tutut urheilutrikoot ja näyttää maailmantähtiluokan elegantilta naiselta.

Oprah Winfrey ja Arianna Huffington meditoimassa

Klassikkolajin comeback

Klassikkourheilulajien klassikko uinti on tekemässä isoa comebackia. Edelläkävijät osallistuvat esimerkiksi uintia ja joogaa yhdistäville retriiteille tai harjoittelevat vapaauinnin tekniikkaa oman valmentajan kanssa. Kun uintitekniikka on kunnossa, tuo laji tuloksia varsin ripeästi koko vartaloon. Julkkiksista uintitreenien nimeen vannovat muun muassa näyttelijät Alicia Vikander, Blake Lively, ja Chris Pratt. Onnistuneen uintityylin salaisuus on laadukas uimapuku, jossa on korkeat jalantiet ja avoin selkä, joka antaa lihasten liikkua. Tyyliin kuuluvat tietenkin myös virtaviivaiset uimalasit ja lakki. Kokonaisuus näyttää niin dynaamiselta, että aloittelijakin ylittää helposti itsensä.

Blake Lively ja Alicia Vikander uimassa

Kuvat: Ken McKay/ITV/Shutterstock, Gregory Pace/Shutterstock, Andrew H. Walker/Shutterstock, Kristina Bumphrey/StarPix/Shutterstock, Beretta/Sims/Shutterstock, John Sheene/ACE Pictures/Shutterstock, Broadimage/Shutterstock

Lue myös:

Ikuinen rakkauden kesä: nämä tyyliparit pitävät yhtä aina

Uudet suomalaiset tyyli-ikonit: Inke Ketonen laittaa lenkkarit myös toimistoon