24.09.2018By: Instrumentarium

Syksyn trendikkäimmät kehykset New Yorkin muotiviikoilla


Somevaikuttaja ja valokuvaaja Janita Autio valitsi suosikkinsa syksyn uutuuskehyksistä, ja vei ne mukanaan New Yorkin muotiviikoille. Näistä trendeistä intoillaan juuri nyt!

Janita Autio New Yorkin muotiviikolla

”Tämän hetken muoti on mielestäni tosi kaunista, ja New Yorkin pukeutujilla on aina paras fiilis. Katumuodin tärkeimmät trendit ovat nyt ruskean ja beigen sävyt, eläinkuosit ja tietenkin yhä ruutu. Hillittyihin väreihin yhdistetään sitten jotakin supervärikästä – ja coolit silmä- tai aurinkolasit”, somevaikuttaja ja valokuvaaja Janita Autio kertoo TrendWalkille New Yorkista.

Autio yhdisti syksyn suosikkikehyksensä kolmeen asutrendiin, ja vei ne New Yorkin kaduille. Ne pääsivät mukaan muun muassa Longchampin näytökseen, jossa tähtivieraiden fanit aiheuttivat mellakan kadulla. Aution tyyli ihastutti myös paikallisia muotivaikuttajia: rap-tähti ASAP Rocky lähetti kuvaajalle näytöksessä lentosuukkoja. Kaikki kehykset löytyvät Instrun valikoimasta.

1. Hittiväri ruskea ja coolit Guccit

”Tykästyin näihin Guccin laseihin, sillä ne ovat ihanan persoonalliset. Ne muistuttavat hieman pilottilaseja, mutta kehyksissä on kermanvalkoiset muoviyksityiskohdat edessä ja sangoissa. Mielestäni ne sopivat hyvin kasvoilleni – ja tähän asuun. Valkoinen täydentää kivasti ruskean ja vihreän värimaailman. Asun väriyhdistelmä on Nykissä tosi ajankohtainen, ja miellyttää omaa silmääni. Laitoin Monkin housupuvun alle H&M:n vihreän pooloneuleen. Suoristin myös vähän hiuksia – erityisesti uutta otsatukkaani!”

Janita Autio Guccin kehyksissä New Yorkin muotiviikolla

 

2. Trendikuosi pantteri ja astetta pienemmät Voguet

”Nykin kaduilla vilkkui paljon bleisereitä, pieniä matalia laseja ja eläinkuoseja. Nämä Voguen lasit olivat mahtava löytö, sillä minulla ei ole koskaan ennen ollut tämäntyyppisiä. Mietin etukäteen, että sopiiko pienikokoinen ovaali minun kasvoilleni, mutta sehän istuu loistavasti. Ne sopivat hyvin tämän asun värimaailmaan ja eläinkuosin pariksi. Puin Samsoen & Samsoen mekon kanssa H&M:n jakun. Yhdistelmä toimii, sillä H&M:n jakussa on kapea vyötärö ja hieman pidempi helma 1940-luvun tyyliin.

Janita Autio Voguen kehyksissä New Yorkin muotiviikolla

 

3. Statement-takki ja elegantit Stella McCartneyt

”Valitsen vaatteet fiiliksen mukaan – ja tänä päivänä fiilis johdatteli punaisen Topshopin takin, H&M:n pinkkien housujen, Minna Parikan pistokkaiden ja Stella McCartneyn kehysten äärelle. Valkoiset kengät ovat kovassa nousussa, kuten myös ne eläinkuosit. Stella McCartneyn kehykset ovat kullansävyiset metalliset pilottilasit, joissa oikean silmän yläpuolella on musta yksityiskohta. Vanhat lempilasini ovat Diorin neliömäiset kehykset ja klassiset pilotit: nämä yhdistävät vähän molempia freesillä tavalla. Ne ovat myös todella monikäyttöiset.”

Janita Autio Stella McCartneyn kehyksissä New Yorkin muotiviikolla

 

Autio bongasi New Yorkin kaduilta myös muita lasityylin taitureita. Cindy Crawfordin tytär ja tämän hetken kuumin mallimuusa Kaia Gerber valitsi suorakaiteen muotoiset mustat aurinkolasit. Muut muotivaikuttajat eivät luopuneet aurinkolaseistaan edes sadesäällä.

Lasimuotia New Yorkin muotiviikolla

 

Lue myös:

Janita Aution New Yorkin matkavinkit

Helpot meikkivinkit silmälasien käyttäjille

 

Kauden kehysmallit hintoineen löydät www.instru.fi. Tervetuloa sovittamaan Instrun myymälöihin – näin löydät juuri sinulle sopivat lasit.