05.09.2017By: Instrumentarium

Syksyn trendit ovat naisellisia – tällä lookilla vakuutat x 3


Hugo Bossin talven malliston avainsanoja ovat käsityötaito ja yksilölliset materiaalit. Seuraavassa maistiaisia tulevan malliston herkullisista kehyksistä yhdistettynä tietenkin syksyn isoimpiin trendeihin. 

 

Kehyksen sivuista tunnistaa trendikkäimmät silmälasit

Bossin talven kehysmalleissa huomio kiinnittyy ohimoille. Kehyksissä näkyy väreillä leikittelyn lisäksi myös materiaalileikittelyä. Graafisen tummien ja linjakkaiden lasien persoonallinen juju löytyy sangan kuvioidulta sisäpuolelta, joissa metallinen ruoto saa rohkeasti paistaa läpi. Boss haluaa panostaa laatuun ja esitellä kehysvalmistuksen ammattitaitoaan eleganteilla yksityiskohdilla. Rikkaan ja omalaatuisen fiiliksen luovat viimeistelyt valmistetaan aina käsityönä. Lisää lookkiisi enemmän tekstuuria ja pue klassinen kehysmallisi muhkean, pari kokoa liian ison palmikkoneuleen kanssa. Kerrosta pukemalla alle kauluspaita ja vedä valitse alaosaksi polvipituinen pliseerattu hame. Ilme on siisti ja asiallinen olematta kuitenkaan tylsä.

Naisellisuutta isosti

Bossin talven malliston kehykset huokuvat perinteisen naisellista tyyliä. Pehmeä kissamaisuus toimii vuodesta toiseen ja imartelee kaikenmuotoisia kasvoja. Loppuun asti hiotut mallit ovat herkän retrot ja sopivat monen asun koristajaksi. Punaiset kehykset toimivat kuin punainen huulipuna. Ne kirkastavat ihon sävyä ja luovat klassisen naisellisen ilmeen. Mustan ystävien taas tulee pitää mielessä kehysten koko. Ihanan dramaattisen femme fatale -lookin luot isoilla ja paksusankaisilla kissakehyksillä. Massiivisten lasien kaveriksi sopii massiivinen tukka. Kiharra hiuksesi kasarityyliin valtavaksi kiharapehkoksi ja pue yllesi pilkullinen mekko. Heitä vielä niskaasi valtava villakangastakki ja olet varmasti bileiden näyttävin kuningatar.

Äijämäisyyttä elegantisti yksityiskohdilla

Myös kissamainen kehys saa olla nyt iso ja massiivinen. Tummaa kehystä etsiessä kannattaa tutun mustan lisäksi kokeilla myös tummaa sinistä. Sähäkän sininen kehys rajaa katseen voimakkaasti, mutta pitää ilmeen pehmeänä. Kapeat metallisangat viimeistelevät ilmeen ja tuovat herkkää kontrastia. Kehysmalli yhdistettynä sinisen sävyyn tekee kokonaisuudesta aavistuksen sporttisen ja äijämäisen. Jos haluat korostaa tätä hauskaa fiilistä, valitse kehykset räätälöidyn housupuvun kaveriksi. Vedä hiukset nutturalle, pue jalkaasi näyttävät saappaat. Sipaise huuliin kerros lempipunaasi niin olet valmis niin arjen, kuin juhlankin haasteisiin.