29.08.2018By: Instrumentarium

Teräsmies pukeutuu Bossiin: komea brittihurmuri Henry Cavill on täydellinen herrasmies


Maailman komeimpiin lukeutuva näyttelijä Henry Cavill pelastaa valkokankaalla maailmaa ja omassa elämässään villieläimiä. Tänä syksynä hän taistelee Hugo Bossin rinnalla paremman silmälasityylin puolesta.

Henry Cavill ja Hugo Boss kehykset

Kun 35-vuotias brittinäyttelijä Henry Cavill näyttelee hyvistä, hän vetää ylleen sinisen kokovartalotrikoon. Kun hän näyttelee pahista, kasvattaa hän tuuheat viikset – sellaiset, jotka saavat hänet näyttämään enemmän Tom of Finlandin kuin Marvelin luomukselta. Silloin kun hän pukeutuu omaksi herrasmiesmäiseksi itsekseen, hän valitsee ylleen t-paidan, täydellisesti istuvan tumman housupuvun ja aviator-aurinkolasit. Niissä kaikissa on Hugo Bossin logo, sillä brittihurmuri ja saksalainen herrasmiesmerkki ovat lyöneet tänä syksynä hynttyyt yhteet #sharpenyourfocus-kampanjassa.

Henry Cavill on pelastanut maailman kolmesti Teräsmiehen roolissa, ja tällä hetkellä hän jahtaa valkokankailla Tom Cruisea Mission Impossible -elokuvasarjan kuudennessa osassa. Cavill on yksi Hollywoodin isoimmista tähdistä, mutta hän suhtautuu työhönsä yhä lapsekkaan innostuneesti.

Henry Cavill ja Hugo Boss kehykset

”Teräsmies edustaa meidän parhaita ominaisuuksiamme: kun teemme itse parhaamme, muutkin pystyvät samaan. Teräsmies ei vain pelasta maailmaa vaan saa sinut tuntemaan olosi niin hyväksi, että sinäkin pelastat omasi,” hän selitti Australian GQ-lehden haastattelussa aiemmin tänä vuonna.

Cavill vaikuttaa muutenkin varsin maanläheiseltä tyypiltä. Maailman seksikkäimmäksi äänestetty mies kun on haastatteluissa kertonut kokevansa selfie-angstia katsellessaan omia Instagram-kuviaan: hän näyttää mielestään enimmäkseen dorkalta ja vanhat omakuvat nolottavat. Niiden sijaan hän postaakin mieluiten kuvia koiranhoidosta. Hänen pörheäturkkinen Bear-koiransa seuraa isäntäänsä kuntosalille, autiomaahan ja yksityislentokoneisiin. Välillä Cavill ylpeilee 90-minuuttisilla koiranharjaussessioilla. Eläimet ovat muutenkin lähellä hänen sydäntään: Teräsmies osallistuu muun muassa villieläinten tueksi järjestettäviin juoksutempauksiin.

Henry Cavill ja Hugo Boss kehykset

Clark Kentin paremmat pokat

Siinä missä Cavillin roolihahmo Clark Kent piiloutuu liian isojen laatikkokehysten näyttääkseen vähemmän supersankarilta, näyttelijä itse hallitsee pukevan silmälasityylin. Hugo Bossin mallistosta hän on asetellut nenälleen alareunasta pyöristetyt tummat muovikehykset, jotka viimeistelevät pehmeästi skarpin pukutyylin. Mattamusta laatikkomainen kehys puolestaan sopii hurmuriälykkö-tyyliin – varsinkin, kun sen yhdistää Cavillin tapaan paksuun villaneuleeseen. Bossin kaksoisnenäsillalla varustetut, modernit aviator-aurinkolasit puolestaan saavat hänet näyttämään James Bondilta. Elokuvahuhujen mukaan hän onkin yksi kandidaateista tähän himottuun rooliin.

Henry Cavill ja Hugo Boss aurinkolasit

Viime vuosina Hugo Boss on esitellyt muotiviikoilla entistä enemmän rentoja, sporttivaikutteisia asuja. Henry Cavill tuo esiin merkin tutun ja klassisen puolen: pohjimmiltaan Hugo Boss on tyylikkäiden herrasmiesten merkki. Kehyksissä tämä tarkoittaa klassisia, hieman kulmikkaita kehysmalleja, joihin on kuitenkin lisätty aavistus ajankohtaista pehmeyttä pyöristyksin ja mattavärein. Todellinen herramies nimittäin ymmärtää pehmeyden päälle:

”Arvostan naisia yli kaiken, ja se koskee niin ystäviäni, ammattitovereitani ja kumppaniani,” Cavill julisti heinäkuussa.

Ps. Cavillilla ei tällä hetkellä ole kumppania, vaan hyvin istuviin kehyksiin sonnustautunut Clark Kent on vapaalla jalalla.

Tutustu Hugo Bossin kehysvalikoimaan. Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi Instrumentariumin myymälöistä.

Lue myös:

Housupuvusta on moneksi: Hugo Boss karkasi tyylilomalle