28.03.2018By: Instrumentarium

Tommy Hilfigerin täydelliset aurinkolasit kolmeen lomatyyliin – vain Instrusta


Alkukevään aurinko kutittelee miettimään kesälomapäiviä – ja uusia aurinkolaseja. Tommy Hilfigerin uniikki erikoismallisto tarjoaa täydellisen kesäklassikon kolmelle unelmalomalle. Nyt pitää vain valita, onko unelmiesi lomakohde kimmeltävä meri, vilisevä suurkaupunki vai tyyni mökkiranta. Ps. näitä laseja saa vain Instrusta, ja niiden alle sadan euron hinta pitää lomabudjetin kurissa.Tommy Hilfiger aurinkolasit rannalle

Helteinen hiekkaranta

Kimmeltääkö lomaunelmissasi turkoosi meri, pilvetön taivas ja lämmin rantahiekka? Silloin aurinkolasityylin ykkönen on kookas filmitähtikehys. Olet nimittäin oman arvosi tunteva, klassikoihin luottava matkailija – tai haavematkailija.  Tummissa laseissa on aimo annos samaa kestävää vetovoimaa kuin Välimeren, Karibian tai Aasian rantakohteissa. Jos oikeasti päädyt rantakohteeseen, on malli mitä käytännöllisin. Kookas, hieman kaartuva malli suojaa tehokkaasti auringonsäteiltä, ja näyttää takuuvarmasti hyvältä aurinkohatun kanssa. Se myös takaa, että onnistut kaikissa lomakuvissa, vaikka tukka olisi suolaveden muotoilema.

Tommy Hilfiger aurinkolasit kaupunkiin

Kuuma kaupunkiloma

Täyttyykö haaveidesi lomakalenteri museoista, terassilounaista, konserteista ja shoppailusta? Sinulle osuvimmat aurinkolasit ovat keveät metallikehykset. Ne ovat todella ajankohtaiset, eli sopivat aikaansa seuraavalle kulttuurikiitäjälle kuin nakutettu. Lisäksi ne täsmäävät moneen urbaaniin loma-asuun: metallinkiilto tuo särmää simppeliin t-paitatyyliin ja malli on samalla sopivan keveä myös kesämekon pariksi. Nämä kehykset ovat nappivalinta myös kesäkauden työmyyrälle. Jos loma jää tänä kesänä vain haaveeksi, nämä kehykset tuovat kaupunkiloman tuntua myös aurinkoiseen kaupunkiarkeen.

Tommy Hilfiger aurinkolasit

Maailmanluokan mökkiloma 

Onko täydellisin lomakohde automatkan päässä keskellä suomalaista perinnemaisemaa? Silloin tämän kesän aurinkolasimallisi on särmikäs pilottikehys. Siinä on samaa perinnetietoista mutkattomuutta kuin kotimaan mökkilomassa – mutta myös reilusti päämäärätietoisuutta. Miksi viettää tuntikausia netissä lomakohteita varaillen tai lentokenttäjonoissa, jos rauhallinen lomaparatiisi on kulman takana. Hyvin muotoillut pilottilasit ovat myös mökkityylin piristysruiske, joka terästää rennon loma-asun. Mökilläkin saa näyttää hyvältä, jos huvittaa.

Kaikkia artikkelin kehyksiä saa pian Instrumentariumin myymälöistä. Tutustu myös kauden muihin aurinkolasi– ja silmälasitrendeihin ja seuraa Instrun Facebook-, Instagram- ja Youtube-kanavia.