25.02.2019By: Instrumentarium

Trendikkäimmät kehykset juuri nyt – nämä lasit nähdään edelläkävijöiden yllä!


Kevään 2019 kehystrendeissä kolme tyyliä on ylitse muiden. Mikä näistä sopii parhaiten juuri sinulle?

Kehystrendit 2019

1. Värikkäät wow-lasit

Viime vuosina kehyssuunnittelijat ovat tulkinneet kilvan uusiksi klassikkomalleja, mutta tänä keväänä perinteiset mallit saavat vihdoin antaa tilaa ennennäkemättömille uutuuksille. Kevään yllättävin, ja siksi myös inspiroivin, trendi on värikkäät metallikehykset, joiden muotoilu on saanut inspiraationsa wow-arkkitehtuurista. Se tarkoittaa yllättäviä muotoja ja ennakkoluulotonta värien käyttöä – joka kuitenkin sopii harmonisesti ympäristöönsä.

Kehystrendit 2019 metalliväri

Trendikehyksiin erikoistuneen Voguen kevätmallistosta voi bongata ohuenohuet punasävyiset, kahdeksankulmaiset kehykset, ja ylellisestä tuotteistaan tunnettu Fendi on puolestaan muotoillut sirot ja leikkisät perhoskehykset. Tommy Hilfiger ja Gucci ovat venyttäneet kehyksensä reilusti pyöreiksi, ja silanneet niiden metallipinnan punaisen ja petrolin sävyillä. Näiden lasien wow-kerroin on täydet 100.

2. Hurmaava cat eye

Ylöspäin kaartuvat kissamaiset aurinkolasit ovat elokuvatähtiglamourin klassikko – mutta miksi käyttää kaunista kissamallia vain kesähelteillä? Kevään uutuuskehykset tuovat cat eye -muodon silmänlaseihin varsin pukevin seurauksin. Ohimoita kohti kaartuva kehys kohottaa kasvojen piirteitä ja saa kantajansa näyttämään virkeältä silloinkin, kun lomapäivistä voi vasta haaveilla. Ensi kokeilulla kehys voi tuntua hieman fiftarihenkiseltä, mutta tälle vuoteen 2019 muokatulle klassikkomallille kannattaa antaa mahdollisuus myös toisella sovituskerralla. Saatat löytää sisäisen kissanaisesi!

Kehystrendit 2019 cat eye

Versacen nudesävyiset kehykset tulkitsevat cat eye -trendiä hienovaraisesti. Dior on puolestaan koristellut kissakehyksensä ajattomalla kilpikonnakuosilla.

3. Huipputyylikäs hengetön

Yhdeksänkymmentäluvulla ne olivat insinöörilasit: kulmikkaat ja muovisangoilla terästetyt. Nyt niin sanottuja hengettömiä eli kehyksettömiä silmälaseja käyttävät tyylin edelläkävijät. Yhdeksänkymmentäluvulta tuttua on näkyviin jätetty linssin reuna – muutoin kaikki onkin mietitty kehystyylissä uusiksi. Vuoden 2019 hengettömissä linssit ovat kookkaat, ja kehyssuunnittelijat leikittelevät kiiltävän linssimateriaalin ja metallisten yksityiskohtien kontrasteilla varsin hienostuneesti. Lopputulos on yhtä aikaa uudennäköinen ja yllättävän ajaton.

Kehystrendit 2019 hengetön

Diorin kookkaat linssit on hiottu hieman kulmikkaiksi, ja ne on koristeltu kultaisin yksityiskohdin. Giorgio Armani yhdistää pyöreisiin linsseihin antiikkisävytetyn metallin.

> Hae lisää inspiraatiota ja katso kaikki kehyksettömät silmälasit instru.fi:stä

Lue myös:

Löydä kasvoillesi täydellinen tasapaino

Televisiotähden hurmaavat lasivalinnat

Lisää kauden upeita uutuuskehyksiä instru.fi. Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi Instrumentariumin myymälöistä.