06.06.2017By: Instrumentarium

Trendimeikki + silmälasit: 5 parasta komboa


Kesän trendimeikki on rohkean värikäs ja kokeileva. Mutta miten valita kasvoille kehykset, jotka tuovat hartaasti suditun lookin parhaiten esiin?

Huulipunat säihkyvät nyt

huulet_2

fleye

Talvella trendanneet mattahuulipunat antavat kesällä tilaa vanhalle kunnon huulikiillolle. Väreinä nudet ja voimakkaat punaiset toimivat molemmat, kunhan päälle lisää kiiltoa. Todellinen kesäjuhlien bailuhirmu koristaa huulensa glitterillä. Jätä silmämeikki luonnolliseksi ja valitse huomaamattoman ohutsankaiset kehykset niin vältät tunkkaisen ilmeen. Jos huomaamattomat kehykset eivät ole juttusi, korosta huulipunan sävyä siihen matchaavilla punaisilla kehyksillä. Tanskalaisen Fleyen herkulliset viininpunaiset kehykset ovat nappivalinta kesäpunan kaveriksi. Kehys on samaan aikaan skandinaavisen minimalistinen ja näyttävä. Punan viileä sävy sopii hyvin vaalealle iholle ja toimii vielä syksylläkin.

Graafisuus saapuu silmille

rajaukset_2

fendi

Musta rajaus on aina tyylikäs. Tutut kaarevat kissamaiset rajaukset muuttuvat kesällä graafisemmiksi ja kokeilevimmiksi. Ota oppia esimerkiksi Fendiltä ja korosta silmän ulkonurkkien lisäksi myös sisänurkkia. Kokeile tehdä rajaus vain alaluomeen, silmän keskiosaan tai vedä rajaus kuusikymmentäluvun tapaan yläluomelle. Vahvat rajaukset kohottavat katseen. Nappaa kehyskaveriksi yläpainotteinen ja kissamainen malli korostamaan ryhdikästä rajausta. Fendin metallia ja muovia yhdistelevät kehykset ovat silmämeikin tapaan samalla klassiset ja modernit. Kehyksen yläosan musta muoviosuus korostaa yläluomen voimakasta rajausta. Metalliosuus taas tuo keveyttä ja antaa ilmeelle sen ansaitseman viileyden.

Valloittava värikkyys

luomiväri_2

maxmara

Kesä tuo värit takaisin elämään ja silmäluomille. Kirkkaana loistavat lähes kaikki sateenkaaren värit. Paluun tekee myös se kaikkein ysärein, sininen luomiväri. Tämän ajan taitavimmat puunaajat levittävät luomivärin graafisen suorakulmaiseen muotoon. Hyvällä pohjustustuotteella ja aloittamalla koko meikkaamisprosessin silmistä vältät sotkuisen lookin. Värikäs silmämeikki vaatii kehyksiltä kokoa, jotta meikki pääsee kunnolla esiin. Max Maran perhosmainen kehysmalli on kuin luotu näyttävälle luomivärille. Koon lisäksi kehyksen ulkonurkista levenevä malli tuo koko silmän esiin ja antaa luomivärille tilaa taiteilla. 

Meikittömän näköinen meikki

 nude_2

prada

Värikammoisten onneksi, luonnollinen look puree aina. Käytä kosteusvoidetta kesälläkin ja muista suojata iho auringolta. Varjostamalla ja korostamalla kasvoja hienovaraisesti tuot parhaat piirteesi esiin. Pidä kulmakarvat siisteinä ja rajaa ne luonnollisesti. Avaa katse lisäämällä silmän sisänurkkiin hieman vaaleaa luomiväriä. Nude-meikin kanssa sopii luonnollisen ruskean sävyiset kehykset. Jotta ilme ei jää latteaksi, leikittele kehyksen muodolla, koolla ja paksuudella. Pradan paksusankaiset kehykset toimivat tyylin kanssa täydellisesti. Ne rajaavat katseen voimakkaasti, samalla kun eläväinen kilpparikehys pitää ilmeen luonnollisena.

Herkullisen punoittavat kasariposket

 poskikuna_2

Tommyhilfiger

Viritä poskipunasiveltimesi valmiiksi, sillä tänä kesänä punasta ei karsita. Kasarityyliin saa poskia punatessa käyttää myös huulipunaa. Tyyli on vapaa. Pääasia on, että puna näkyy. Sävy voi olla kirkas, roosa tai vaikka persikkainen. Vedä puna huoletta poskilta korvalle ja aina ohimoille asti. Uskaliaan ilmeen kanssa on hyvä välttää värikkäitä ja todella paksuja kehyksiä. Runsaan punan kanssa sopivat hyvin nuden ja vaalean sävyiset kehykset tasapainottamaan ilmettä. Tommy Hilfigerin valkoinen pyöreä kehys on trendikäs ja sporttinen. Kehyksen tuoma kontrasti rauhoittaa rohkeaa meikkilookkia. Ohuet sangat eivät varasta punan pyörittämää showta.

Kaikki silmälasit  ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.